Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Windows 10 este disponibil, de azi, pentru utilizatorii din 190 de țări - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

Windows 10 este disponibil, de azi, pentru utilizatorii din 190 de țări

Microsoft anunță disponibilitatea Windows 10 începând de astăzi. Utilizatorii din 190 de țări au acces la noul sistem de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete.
win 10

Windows 10 include noi servicii precum Cortana, o aplicație pentru Xbox şi Microsoft Edge.

Noul sistem de operare este livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovații şi funcții de securitate. Noul Windows este disponibil pentru peste 2.000 de dispozitive, configurațiile fiind deja în proces de testare.

Începând de astăzi, utilizatorii care şi-au rezervat upgrade-ul la Windows 10 vor fi notificați în valuri în momentul în care noul sistem de operare este pregătit pentru instalare pe dispozitivele lor. Pentru clienții business, Windows 10 este disponibil în acest moment pentru a fi partajat în mediile lor de lucru, iar începând cu 1 august, organizațiile care dețin licențe de volum pot începe migrarea la Windows 10 Enterprise şi Windows 10 Education.

Printre noutățile Windows 10 se mai numără și reintroducerea meniullui Start şi funcțiilor Live Tiles.

„Acesta este cel mai sigur sistem de operare Windows de până acum, atât prin intermediul optimizarilor aduse Windows Defender şi SmartScreen care asigură protecție împotriva virușilor, malware şi phishing, cât şi prin inovații precum Windows Hello, un mijloc de autentificare rapid, sigur şi care nu solicită o parolă”, arată reprezentanții companiei. Păstrarea device-ului mereu actualizat este simplă, utilizatorii urmând să primească actualizări gratuite care îi vor ajuta să beneficieze de cele mai noi funcții şi opțiuni de securitate pe parcursul ciclului de viață al dispozitivului.

Windows 10 este mai personal şi mai productiv, cu capacități integrate de recunoaștere vocală, tactilă sau a instrumentelor de tipul stilourilor, pentru o interacțiune mai naturală cu PC-ul. Este conceput pentru o integrare perfectă cu Office şi Skype și permite o trecere ușoară de la o aplicație la alta, precum și o mai bună organizare prin funcțiile Snap şi Task View. Windows 10 vine cu numeroase experiențe și dispozitive inovatoare, printre care:

•Cortana – asistentul personal digital care vă ajută să găsiți rapid informațiile necesare la momentul potrivit;

•Noul browser Microsoft Edge – permite utilizatorilor să navigheze, să citească şi să marcheze informațiile rapid, precum şi să partajeze informații pe Internet;

•Aplicația integrată Xbox – aduce experiența Xbox pe dispozitivele Windows 10, de la prieteni, jocuri şi victorii;

•Continuum – optimizează aplicațiile şi experiențele între modurile touch şi desktop;

•Aplicații native precum Photos, Maps, Groove – noua aplicație de muzică de la Microsoft şi Movies & TV oferă opțiuni de divertisment şi productivitate. Cu OneDrive, fișierele pot fi partajate şi actualizate mai ușor pe orice dispozitiv;

•Aplicația Microsoft Phone Companion – le permite telefoanelor iPhone, Android sau Windows să comunice fără probleme cu dispozitivele Windows 10;

•Noile aplicații Office Mobile pentru tabletele Windows 10 sunt disponibile astăzi în Windows Store. Construite pentru scenarii de lucru on-the-go, aplicațiile Word, Excel şi PowerPoint oferă o experiență uniformă, touch-first, pentru tablete de dimensiuni mici. Special pentru ocaziile în care aveți nevoie de notițe digitale, aplicația integrată OneNote este pre-instalată în Windows 10. Lansarea aplicațiilor Office pentru desktop (Office 2016), programată pentru următoarea perioadă, vă va oferi cea mai bogată serie de funcții pentru crearea de conținut profesional. Concepute pentru precizia unei tastaturi şi a mouse-ului, aceste aplicații vor fi optimizate pentru PC-uri cu ecran mare, notebook-uri şi dispozitive 2 în 1 precum Surface Pro, mai anunță Microsoft.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii