Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vorba francezului: Le juste milieu - Forbes.ro
Cautare



, Contributor

Lifestyle |
|

Vorba francezului: Le juste milieu

Legenda spune că unul dintre secretele Cleopatrei era chiar baia cu lapte, pe care obișnuia să o facă zilnic. Revenind la timpurile noastre, pline de aglomeraţie și lucruri făcute pe grabă, este evident că nimeni nu ar mai avea răgaz pentru astfel de tabieturi.
Le juste milieu

Beneficiile uleiului de cocos

Un bun înlocuitor al acestor băi (amintite mai sus) este uleiul de cocos presat la rece, care face minuni cu pielea și te scapă din toate impasurile. Menţionez aici, faptul că, neapărat trebuie să fie presat la rece, astfel ne asigurăm că este 100% natural și nu reprezintă un pericol pentru piele și organism.

Până în prezent, s-au efectuat peste 1.500 de studii publicate, care atestă beneficiile acestui ulei. Conţine un tip special de grăsimi saturate, care sunt ușor digerabile, au proprietăţi antimicrobiene și antifungice și poate trata anumite afecţiuni ale creierului. Nu conţine colesterol și nici grăsimi nocive, pe care toţi medicii nutriţioniști ne avertizează să le evităm.

Folosirea externă a uleiului aduce multe beneficii. Pielea este instant hidratată și catifelată, părul capătă luciu și un aspect sănătos, iar tenul are o strălucire aparte. În ceea ce privește apariţia ridurilor, ajută la încetinirea acestora și reduce ridurile fine, doar dacă uleiul este aplicat constant, prin mișcări circulare în sensul acelor de ceasornic. Atunci când administrăm intern, imunitatea va fi garantat întărită, colesterolul se va reduce, vasele de sânge se vor curăţa, iar organismul se va detoxifia în profunzime.

Beneficiile consumului laptelui de cocos

Nu de puţine ori, laptele de cocos este considerat un lichid miraculos, datorită conţinutului nutritiv ce contribuie la întărirea sistemului imunitar și previne apariţia ridurilor. Ca o paranteză, subliniez faptul că laptele de cocos, împreună cu uleiul și apa de cocos, se numără printre cele mai nutritive alimente care se găsesc peste tot în lume. Are un gust delicios, conţine grăsimi benefice și ajută organismul să capete energia de care are nevoie. Este foarte hrănitor și săţios, astfel că nu vom fi nevoiţi să ne îngrijorăm pentru un cumul de kilograme, deoarece acest procedeu nu va exista. Asemeni uleiului de cocos presat la rece, laptele de cocos reduce nivelul colesterolului, îmbunătăţește presiunea arterială și previne atacurile cardiace vasculare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii