Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 VONINO Inc. lansează noua gamă de smartphone-uri VOLT - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

VONINO Inc. lansează noua gamă de smartphone-uri VOLT

VONINO Inc. a anunțat în cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri denumită sugestiv VOLT.
Product Pictures (5)

Modelele Volt S și Volt X se diferențiază față de celelalte smartphone-uri Vonino printr-o baterie de mare capacitate de 4000mAh. Ambele modele vin cu sistemul de operare Android 6 Marshmallow, procesor Quad Core, 1GB memorie RAM, display IPS de 5 inci și camera foto principală de 8 megapixeli.

Noile smartphone-uri Vonino Volt S (3G) si Volt X (4G) sunt disponibile cu „Precomanda” la pretțurile speciale de 299 lei pentru modelul Volt S și 369 lei pentru modelul Volt X. Prețurile sunt valabile doar pentru comenzile înregistrate și confirmate până la data de 27 ianuarie 2017. Dupa această dată produsele se vor găsi în magazine la prețul de 349 lei pentru modelul Volt S și 449 lei pentru modelul Volt X .

Odată cu modelele Volt, Vonino oferă două smartphone-uri capabile de o autonomie de utilizare de până la trei zile și o perioadă de stand-by de până la 21 de zile. Chiar și celui mai avid utilizator beneficiază de două-trei zile de autonomie cu o singură încărcare completă a bateriei.

Toate precomenzile vor fi livrate către clienți începând cu data de 27 ianuarie 2017.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN ÎN 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii