Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vlogomania cucerește România! Topul 100 vloggeri români a fost lansat de agenția Screen Native - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Vlogomania cucerește România! Topul 100 vloggeri români a fost lansat de agenția Screen Native

Circa 6 milioane de vizualizări și aproape 20.000 de noi abonați adaugă în fiecare săptămâna cele 100 de canale de YouTube care constituie așa-numita vlogosfera românească.
top 100 vloggeri

2016 este anul în care primul canal românesc ajunge la 1.000.000 de abonați și cantitatea conținutului video produs explodează din tot felul de direcții, de la veteranii care reușesc să producă adevărate emisiuni sau repere de cultură populară, până la cei care intră în domeniu și, prin formate și abordări proaspete, reușesc să crească spectaculos în câteva luni.

La bătaie cu orice televiziune în demograficele peste 25 de ani, și lideri detașați pe segmental de tineri, cu vârste între 12 și 30 de ani, noile staruri ale internetului au reușit în 2016 să reașeze bugete din ce în ce mai importante în direcția lor și să aibă încredere într-un 2017 care va face dreptate conținutului video.

În acest context, SCREEN NATIVE realizează topul 100 al vloggerilor locali, o inițiativă care permite brandurilor sau celor interesați să înțeleagă mai bine cine sunt, ce au de oferit și cum se poate colabora eficient cu noii veniți pe radarele bugetelor de marketing ale companiilor.

Topul este disponibil AICI și este construit dinamic: se actualizează în fiecare săptămâna și pune în context o prima împărțire pe categorii a vlogosferei, o evaluare a tracțiunii fiecărei categorii și a relevanței față de grupe de vârstă a fiecărui canal.

Topul principal este inițial ordonat după numărul de abonați ai canalului dar poate fi reevaluat după numărul de vizualizări, de noi abonați sau numărul de clipuri noi adăugate pentru a stabili cele mai mari creșteri sau cele mai de succes zone în ultima săptămâna, mergând până la materialele care au generat acest succes.

Alături de topul principal, sunt evaluate topurile pe fiecare categorie, realizându-se un infografic cu starea vlogosferei la zi și va oferim și câteva interviuri relevante cu vloggeri consacrați sau aflați la început de drum, interviuri care ating principalele etape în dezvoltarea lor și modul în care își doresc să colaboreze cu brandurile.

Screen Native este o agenție de comunicare full service, digital at the core, care își propune să informeze și să faciliteze accesul brandurilor către cele mai bune soluții de comunicare în contextual noilor medii și pe toate ecranele.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR LA NAȚIONAL TV ÎN PRIME TIME – OCTOMBRIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii