Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Verizon a finalizat preluarea Yahoo! - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Social media |
|

Verizon a finalizat preluarea Yahoo!

Verizon Communications Inc, cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, a anunțat marți că a finalizat preluarea unui pionier din domeniul Internetului - Yahoo! pentru suma de 4,48 miliarde de dolari, informează AFP, scrie Agerpres.
Yahoo-Verizon

În urma acestei operațiuni, activitățile Yahoo! în domeniul motoarelor de căutare, email și mesagerie vor fi unite cu divizia AOL a Verizon pentru a forma o nouă entitate botezată Oath și care va fi condusă de fostul director general de la AOL, Tim Armstrong. Actualul CEO de la Yahoo, Marissa Mayer, va demisiona după cinci ani în care a încercat, fără succes, să redreseze compania.

Operațiunea va duce, de asemenea, la crearea unei alte entități, un vehicul de investiții botezat Altaba Inc care va gestiona restul activelor Yahoo, inclusiv o participație de 15% în gigantul chinez de distribuție online Alibaba Group Holding Ltd. și o participație de aproximativ 36% la Yahoo Japan Corp.

Finalizarea acestei tranzacții reprezintă un pas important în crearea unei mărimi globale necesare pentru compania noastră de media digitală”, a declarat președintele Verizon pentru media, Marni Walden.

Pentru Yahoo!, această tranzacție pune capăt unei istorii de 21 de ani în care compania a introdus Internetul pentru o generație de utilizatori. Succesul său a fost supus la presiuni odată cu apariția Google și a altor companii care i-au atras pe consumatorii din întreaga lume și odată cu ei și bugetele de publicitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii