Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Veniturile Orange au crescut cu 6,4% în trimestrul al doilea - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Veniturile Orange au crescut cu 6,4% în trimestrul al doilea

Operatorul telecom Orange România a înregistrat venituri de 232,8 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, în creştere cu 6,4%, față de aceeași perioadă a anului trecut.
Orange

La 30 iunie 2015, compania avea în România 10,205 milioane de clienţi, în scădere față de luna martie, când înregistra 10,36 milioane de clienți.

La 30 iunie, 95% din populația urbană și 67% din populația totală a ţării aveau acces la serviciile 4G ale Orange, conform testelor dezvoltate de ANCOM și citate ce Orange România.

În trimestrul al doilea, folosirea internetului mobil a continuat să se intensifice. Traficul de date mobile în reţea este cu 112% mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pe fondul creșterii vânzării de tablete și de smartphone-uri, precum şi datorită serviciilor 4G, tot mai atractive pentru clienţi, au mai anunțat reprezentanții operatorului telecom.

De asemenea, numărul de smartphone-uri compatibile 4G vândute în primul semestru al acestui an a crescut de aproape trei ori comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar numărul de tablete 4G vândute de 4,5 ori. Din totalul de telefoane folosite în rețea unul din două este smartphone, procentul acestora în bază fiind cu 8,6% mai mare comparativ cu același semestru al anului trecut. În mai puţin de un an de la lansarea serviciilor de internet 4G+, portofoliul de smartphone-uri compatibile 4G+ a ajuns la 10 produse, potrivit Orange.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii