Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vasile Onaca - 500 Miliardari Ediția 2011 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Vasile Onaca – 500 Miliardari Ediția 2011

Vasile Onaca.jpg
Nume: Vasile Onaca Avere: 9-10 milioane de euro Varsta: 52 de ani Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Comerț, imobiliare

La începutul primăverii, afaceristul Vasile Onaca (cunoscut pentru acţiunile din cadrul echipei de fotbal Universitatea Cluj) a relansat pe piaţă marca Avicola Floreşti, brand vechi din 1973. Sub acest brand, Oncos – societate comercială înfiinţată în anul 1991 – distribuie produse din carne de pasăre şi ouă, de la cele cinci ferme ale companiei.

Omul de afaceri mai deţine şi reţeaua de magazine Oncos, prezentă pe piaţa din Transilvania, curtată încă de la începutul anului de două nume importante în retail. Unul dintre potenţialii cumpărători este omul de afaceri din Târgu-Jiu, Nicolae Sarcină, care ar vrea să îşi extindă reţeaua de magazine Succes inclusiv pe piaţa transilvăneană. Cel de-al doilea interesat de cele 42 de magazine Oncos este retailerul german Lidl, care a intrat în România prin achiziţia reţelei Plus.

Compania Oncos, una dintre cele mai vechi societăţi înfiinţate în Cluj-Napoca, a împlinit anul acesta 20 de ani de activitate. Firma are în prezent circa 800 de angajaţi şi nu a avut fluctufluctuaţii de personal în ultimii ani. Oncos s-a făcut remarcată anul acesta şi pentru o campanie de marketing desfăşurată în magazinele proprii – „un produs la 5,95 de lei pe kilogram“ – în urma căreia vânzarea zilnică de carne de pasăre a depăşit 20 de tone în reţea.

Vasile Onaca este unicul asociat al companiei Oncos, a cărei activitate este coordonată din localitatea Floreşti, unde societatea deţine un activ în suprafaţă de 45.000 mp. Onaca a înfiinţat aici o hală de creştere a păsărilor pentru carne, o fermă de găini ouătoare, o fabrică de pâine, un laborator de patiserie şi sere pentru plante ornamentale.

Vezi care era averea lui Vasile Onaca în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii