Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 UPC pregătește o ofertă pentru mobilitate - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

UPC pregătește o ofertă pentru mobilitate

Severina Pascu, CEO al CEE la Liberty Global (care deține UPC România) a fost citată în comunicatul de presă oficial după închiderea congresului de cablu european, Cable Congress 2016, desfășurat la Varșovia, cu un mesaj din care lasă să se înțeleagă că UPC va oferi conectivitate mobilă, informează Media Expres.
Severina-Pascu.jpg

„Platforma noastră Horizon și vitezele mari de transfer sunt baza pentru creșterea afacerii. Ofertele B2B și pentru mobil sunt de asemenea oportunități uriașe”, a spus Severina Pascu în timpul congresului cabliștilor de la Varșovia.

Ea crede că succesul companiei depinde de abilitatea de a înțelege consumatorii dar și industria.

„La Liberty Global credem cu adevărat în pachetele de servicii”, a mai spus Pascu. „Clienții noștri vor să fie conectați oriunde și să acceseze conținutul pe orice dispozitiv. Consider oferta mobilă o facilitare a mobilități.”

Compania vede convergența fix-mobil ca fiind un trend clar, și va urma cererea crescută pentru aceste soluții. Pascu a spus însă că nu crede că Liberty Global va cumpăra un operator de telefonie mobilă. Compania insista în prezent pe oferta de conexiuni rapide tuturor clienților.

Cable Congress 2016 este organizat de asociația cabliștilor europeni Cable Europe și s-a desfășurat în Varșovia între 28 -30 iunie, cu prima zi având ca temă problemele industriei, a doua zi inovația și a treia zi planul de acțiuni.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – IUNIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii