Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 UPC a lansat platforma video Horizon - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

UPC a lansat platforma video Horizon

UPC România, unul dintre principalii operatori telecom de pe piață, a lansat la nivel naţional platforma video HORIZON, ce va ajunge în casele abonaților prin intermediul mediabox-ului cu acelaşi nume.
robert redeleanu_3654

Prin intermediul serviciului Horizon Go, clienții au acces la 60 de canale TV şi pot viziona programele preferate de la TV pe orice dispozitiv, oriunde şi oricând. Pentru a beneficia de serviciu este necesară descărcarea aplicaţiei Horizon Go din magazinele iOS şi Android. Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin horizon.tv/ro_ro/.

Suntem mândri să aducem în casele românilor una dintre cele mai importante inovaţii ale Liberty Global, continuând strategia noastră de a oferi cea mai bunã experienţã de divertisment din România, oriunde şi oricând. Nevoia de flexibilitate şi interactivitate are acum un răspuns tehnologic revoluţionar:serviciul avansat de televiziune HORIZON, prin intermediul căruia ne propunem să schimbăm modul în care clienţii se bucură de conţinut media”, a declarat Robert Redeleanu, CEO UPC România și UPC Ungaria.

Horizon 3

HORIZON le oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, prin intermediul funcției Replay. Cele mai populare programe sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizorul principal, cât și pe device-uri mobile prin Horizon Go. Platforma dispune de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul cărora clienţii au acces oricând la videoclipuri și informații de ultimă oră. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate. De asemenea, UPC va pune la dispoziţia dezvoltatorilor locali instrumentele necesare pentru a crea noi aplicaţii. De asemenea, clienţii care doresc să păstreze programele preferate înregistrate, pe o perioadă mai lungă de timp, au posibilitatea înregistrării pe un hard disk extern cu funcţia DVR.

Citește și declarațiile CEO-ului UPC de la Forbes CEE Forum din articolul – Fără surprize.

Serviciul HORIZON este o inovație a Liberty Global ce are deja 2 milioane de abonați la nivel global.

Până la finalul anului, toţi clienţii care au HORIZON se pot bucura de promoţia UPC: la orice bilet de cinema cumpărat din Aplicaţia Cinemagia, în oricare din zilele săptămânii în cinematografele înscrise în program, clienţii beneficiază de al doilea bilet gratuit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii