Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 TVR 1 difuzează serialul National Geographic „Povestea lui Dumnezeu – relatată de Morgan Freeman” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TVR 1 difuzează serialul National Geographic „Povestea lui Dumnezeu – relatată de Morgan Freeman”

TVR1 difuzează de vineri, 12 mai, de la ora 21:00, primul episod „Facerea” dintre cele şase ale primului sezon al serialului National Geographic „Povestea lui Dumnezeu – relatată de Morgan Freeman”, informează Media Expres.
Dumnezeu_TVR 1

Seria „Povestea lui Dumnezeu – relatată de Morgan Freeman” („THE STORY OF GOD WITH MORGAN FREEMAN”, SUA, 2016) prezintă modul în care religia influenţează mersul istoriei, dar şi ce înseamnă Dumnezeu pentru oameni.

Celebru pentru filmele în care a interpretat rolul Creatorului, actorul Morgan Freeman trăieşte, de-a lungul cercetării sale, o experienţă personală, pentru ca în final, să primească şi răspunsurile aşteptate.

Pentru realizarea seriei, actorul călătoreşte în cele mai cunoscute locuri sacre din întreaga lume, se întâlneşte cu oameni de diverse credinţe şi vorbeşte cu lideri religioşi, oameni de ştiinţă, istorici şi arheologi, încercând să afle cum a evoluat şi s-a adaptat religia societăţii în schimbare şi, totodată, cum a influenţat religia evoluţia societăţii.

O călătorie prin milenii de istorie, arheologie şi teologie, dar şi o căutare personală a lui Morgan Freeman – prin conversaţii cu preoţi, şamani, imami şi cu oameni obişnuiţi – ca să descopere ce înseamnă Dumnezeu pentru oameni şi să arate că, în pofida aparentelor diferenţe, credinţele noastre sunt mai asemănătoare decât am crede.

În episodul 1, „Facerea”, Morgan Freeman străbate globul pentru a afla răspuns la întrebările: De unde venim şi ce s-a întâmplat „la început”? Am fost creaţi după chipul lui Dumnezeu sau suntem doar rezultatul unei singularităţi de acum 13,8 milioane de ani?

Care au fost răspunsurile primite aflăm şi noi vineri, 12 mai, la ora 21.00, în Povestea lui Dumnezeu – relatată de Morgan Freeman.

Serialul a fost realizat în 2016 pentru National Geographic Channel, avându-i ca producători executivi pe: James Younger, Lori McCreary și Morgan Freeman.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii