Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Tudor Manea este noul director general eMAG - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

Tudor Manea este noul director general eMAG

Tudor Manea (31 de ani) este, începând din luna iulie, noul director general al retailerului online eMAG pentru operațiunile din România. El va coordona plan local activitățile de achiziții și vânzări, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar și activitățile de plăți și credite online precum și relațiile cu clienții.
Tudor Manea_Director General eMAG Romania

El deține funcția de vicepreședinte al companiei și raportează direct către Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care conduce dezvoltarea eMAG la nivel de grup pe principalele direcții.

Tudor Manea lucrează în cadrul eMAG de zece ani. El a pus bazele departamentului de tehnologie, iar anterior poziției de director general, Tudor a coordonat o echipă de aproximativ 350 de specialiști în tehnologie și procese la nivel local și regional, în țările în care eMAG este prezent (România, Bulgaria, Ungaria, Polonia).

Este absolvent al Facultății de Electronică din cadrul Universității Politehnică București. Între 2011- 2013 a urmat cursurile EMBA Maastricht School of Management.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii