Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Trupa VUNK pune în scenă primul musical, „Secretul tău” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Trupa VUNK pune în scenă primul musical, „Secretul tău”

Trupa Vunk pune în scenă pe 25 mai, la Sala Polivalentă, unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unui artist român, „Secretul tău”, o poveste inspirată din lumea lui Jules Verne, o scenă într-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite şi, pentru prima dată, un rol principal feminin.
Vunk-Secretul tau

Un amestec  de senzualitate și vitalitate exuberantă, Raluka este alegerea Vunk pentru a da viaţă personajului principal feminin.

Secretul tău” este o poveste despre pierdere și regăsire, despre căutare și despre lupta cu cei din jurul tău, pentru ce este în interiorul tău. Este o poveste despre suflete, ca niște oceane și comorile sau pericolele care sunt ascunse în ele. O poveste despre lumea de acum, o lume în care oamenii nu vorbesc între ei, ci despre ei. O lume în care oamenii nu văd, ci se văd doar pe ei. O lume în care se strigă recorduri, dar nu se depășesc limite proprii, o lume în care se minte încă de la “adevărul este că…”, spune Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

„Secretul tău” va fi o experienţă unică şi sunt onorată şi încântată sa fiu parte din proiect. Am acceptat invitaţia din prima, îmi plac provocările şi abia aştept să vă dezvăluim o poveste plină de emoţie, în care vă veţi regăsi, cu siguranţă”, spune Raluka.

Secretul tău” va avea loc pe 25 mai, la Sala Polivalentă şi va aduce şi lansarea unui nou album Vunk, Extrovertit.

Biletele se găsesc  în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman  şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii