Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Trei noi contracte în Global City Business Park - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Imobiliare |
|

Trei noi contracte în Global City Business Park

Noii chiriaşi din cadrul Global City Business Park sunt Altex Service Center,AutoItalia Group şi Ted’s.
Global City Business Park

Global City Business Park, clădire de birouri situată în nordul Capitalei, deţinută de fondul de investiţii Global Finance, anunță semnarea a trei noi contracte şi extinderea spaţiilor pentru unii dintre chiriaşii deja existenţi.

Începând cu această lună, Global City Business Park a finalizat procesul de închiriere a încă 1.600 de metri pătraţi, odată cu venirea a trei noi chiriaşi şi extinderea spaţiului de către unii din cei existenţi. Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe şi unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală și de Est, şi-a extins spaţiul, ocupând integral etajul în care îşi desfăşura activitatea de la începutul anului”, a declarat Sorin Macoveiu, commercial manager Global Finance România.

Ghidul Investițiilor Forbes : Cum să faci bani din imobiliare?

Bergenbier nu este singura companie care a ales să extindă spaţiile ocupate, Euroins şi Adama Agricultural Solutions mărindu-şi, de asemenea, suprafaţele ocupate în cadrul Global City Business Park.

Potrivit reprezentantului companiei, noii chiriaşi din cadrul Global City Business Park sunt Altex Service Center, divizia de service a binecunoscutului retailerului Altex România, AutoItalia Group, importatorul mărcii JEEP în România, şi Ted’s. Altex va ocupa un spaţiu de birouri de 650 de metri pătraţi, în timp ce AutoItalia Group a ales închirierea unei suprafeţe de 450 de metri pătraţi, la parterul uneia dintre cele două clădiri, urmând să amenajeze un showroom JEEP.

Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri, ediția 2015

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri cu un regim de înălţime de P+10. În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

În acest moment, Global City Business Park are peste 30 de chiriaşi, cea mai mare parte a suprafeţei închiriate fiind ocupată de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC România, Total Soft, Euroins, Ford, Honda, Bergenbier, Quntiles sau Monsanto.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii