Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume în 2016 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Topuri |
|

Topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume în 2016

Cel mai bogat om al planetei rămâne și în acest an Bill Gates, cofondatorul Microsoft și al Fundaţiei Bill & Melinda Gates, cu o avere estimată la 75 de miliarde de dolari, urmat de Amancio Ortega, fondator Zara, cu o avere estimată la 67 miliarde de dolari.
Bill Gates

Bill Gates obține titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 17-a oară, în ultimii 22 de ani.

Pe locul trei se află Warren Buffett, CEO al Berkshire Hathaway, cu o avere de 60.8 miliarde de dolari.

GALERIE FOTO-INFO CU CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN LUME

Ediția din acest an include 1,810 de miliardari (în scădere față de anul trecut), a căror avere medie este de peste 6,5 miliarde de dolari, cu mai puțin de 570 de milioane de dolari față de anul trecut. China a adus 70 de noi miliardari, dar SUA conduce topul, cu 540 de miliardari. Cel mai tânăr miliardar din lume este un copil de 19 ani din Norvegia.

TOP 10 CELE  MAI BOGATE FEMEI DIN LUME 

221 de oameni au ieșit de pe listă, în timp ce 198 de nou-veniți s-au alăturat în rândurile acesteia; alte 29 de persoane  au murit în timp ce 29 au urcat din nou în top.

În ediția din acest an a topului celor mai bogați oameni de pe planetă a fost inclus și un român –Ion Țiriac, proprietarul Țiriac Holdings, care ocupă locul 1694, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii