Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 TNT va difuza serialul „Will” despre viața lui William Shakespeare - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TNT va difuza serialul „Will” despre viața lui William Shakespeare

TNT va difuza din luna iulie „Will”, un serial dramatic în zece episoade despre viața lui William Shakespeare (interpretat de Laurie Davidson) în secolul al XVI-lea, informează Media Expres.
TNT serial

Serialul descrie sosirea tânărului scriitor la Londra unde se întâlnește cu Alice Burbage (Olivia DeJonge), fiica lui James Burbage (Colm Meaney) – un tâmplar vizionar care a construit primul teatru din Londra de după cucerirea romană.

Împreună cu fratele Alicei, Richard Burbage (Mattias Inwood), Will formează o echipă și în curând aceștia vor deveni cea mai răsunătoare colaborare din teatrul tuturor timpurilor. În serial apar printre alții și dramaturgul Christopher Marlowe (Jamie Campbell Bower), rivalul său faimos și bogat.

„Will” a fost produs de Craig Pearce („The Great Gatsby”, „Moulin Rouge!”), Shekhar Kapur („Elizabeth”) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen („Elizabeth”) și Debra Hayward („Love Actually”), Vince Gerardis („Jumper”), Howard Braunstein („The Informant!”, „The Client List”) și Louise Rosager.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME – MAI 2017

Pilotul serialului „Will” a fost scris de Pearce și regizat de Kapur.

TNT, televiziunea de filme şi seriale exclusive, ce aparține Turner Broadcasting System, Inc., este o companie Time Warner.

Turner Broadcasting System International operează în prezent printre altele televiziunile CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies.

TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 180 de posturi de televiziune, 32 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii