Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România, situat pe Șoseaua Pipera - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România, situat pe Șoseaua Pipera

Țiriac Auto deschide primul showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de design si experiență de retail ale celor două mărci, pe Șoseaua Pipera.
Daniel Antor, Tiriac Auto

Cu o suprafață de 800 de metri pătrați, noul showroom reunește ambele mărci auto într-un spațiu generos și aduce, în premieră în România, standardele Arch.

Daniel Antor (foto), CEO Țiriac Auto: „După o investiție semnificativă și trei luni de lucru, suntem încântați să putem primi clienții noștri într-un showroom modern, ce îmbină ultimele tehnologii, cum ar fi Realitatea Virtuală, cu rafinamentul celor două mărci. În cadrul showroom-ului oferim servicii complete, la cele mai înalte standarde, aspect valabil inclusiv pentru zona de service. Ne-am propus in permanență, și iată că reușim, să fim mereu aproape de clienții noțtri, într-una dintre cele mai efervescente zone ale Bucureștiului”.

Noul standard de retail Arch înseamnă un mediu modern, ce oferă o experiență superioară clienților ambelor mărci, sub același acoperiș.

Adiacent showroom-ului, Țiriac Auto redeschide și un service dedicat, exclusiv pentru clienții celor două mărci, dotat cu echipamente de ultimă generație și aparatură specifică Jaguar Land Rover.

Ţiriac Auto, companie activă de 25 de ani pe piața româneasca, face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian și energie.

Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Ţiriac Auto reprezintă şase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piaţă: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi.

VEZI CUM VA ARĂTA PRIMA TELEVIZIUNE CU FORMAT MEDICAL DIN ROMÂNIA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii