Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Therme investește 5 milioane de euro într-o plajă urbană la 15 minute de București - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Therme investește 5 milioane de euro într-o plajă urbană la 15 minute de București

Therme București lansează din 10 iunie cea mai mare plajă urbană din Europa – Sands of Therme, în urma unei investiții de cinci milioane de euro.
Plaja Therme

La câteva minute de oraș, vizitatorii centrului se pot bucura de un litoral compus din 30.000 de metri pătrați de plajă, precum și alte atracții: piscină tropicală, 1.500 de șezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de măslini, terenuri de fotbal și volei și un Concept Beach Club.

 „Fiecare vară la Therme București aduce extinderi și elemente unice în România pentru vizitatorii noștri. Din acest an, bucureștenii beneficiază de cea mai mare și complexă plajă urbană din Europa, care recreează scenografia exotică estivală prin nisip fin, piscină tropicală, vegetație, șezlonguri pe plajă și terasă, pool bar și Concept Beach Bar, și activități de plajă, la doar 15 minute de agitația orașului”, a declarat Stelian Iacob, General Manager Therme București.

Citește și: Pentru ce s-ar îndatora românii – locuință sau vacanță?

În zona dedicată relaxării, vizitatorii se pot relaxa într-o piscină de 720 metri pătrați, cu o temperatură constantă de 30 de grade Celsius și o adâncime de 1,26 de metri, a cărei capacitate este similară piscinei interiorare din zona The Palm. Piscina cu pool bar, situată în zona de sud a zonei The Palm, dispune de 171 de locuri de relaxare – locuri la bar, locuri la mese, pe banchetă și șezlonguri în apă – și este înconjurată de vegetație exotică, palmieri cu înălțime de până la șapte metri și gradene cu șezlonguri.

Citește și: Ashlie Dias, fostul Chef de la Crowne Plaza, a devenit Executive Chef la Sheraton: „În maxim o lună de zile, vom avea un nou meniu”

Pentru vizitatorii amatori de activități sportive, Sands of Therme găzduiește două terenuri de volei și un teren de fotbal pe nisip, urmând ca în curând să fie deschis și un teren de fotbal pe iarbă. 

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală de 34.000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 plante. Investiția în Therme București este realizată de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul la Viena. Din punct de vedere tehnic si conceptual, Therme București face parte din Grupul Wund, care deține patru proiecte în Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii