Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Telekom TV introduce în grilă televiziunile Paramount și Nick Jr. - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Telekom TV introduce în grilă televiziunile Paramount și Nick Jr.

Telekom
Distribuitorul de televiziune Telekom TV a anunțat că difuzează din 30 ianuarie Paramount Channel și Nick Jr, prin rețelele de satelit, IPTV și cablu digital. Paramount Channel este inclus în pachetul de bază TV S, iar Nick Jr. în pachetul TV M, potrivit unui comunicat difuzat de Telekom România și preluat de Media Expres.

De asemenea, alte două televiziuni din portofoliul Viacom – Comedy Central Extra și Nickelodeon figurează, începând de la 30 ianuarie, în pachetul de bază TV S din oferta Telekom Romania.

Ca urmare a anunțului, Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel și Nickelodeon sunt distribuite pe primele trei cele mai mari companii de distribuție de televiziune din România: RCS & RDS, UPC și Telekom, potrivit directorului general al VIMN CEE și Israel, Bartosz Witak.

Telekom Romania Communications a mai precizat că modificările de grilă se referă și la includerea a trei canale suplimentare în pachetul de bază TV S: Paramount Channel, Comedy Central Extra și Nickelodeon.

Paramount Channel este o televiziune dedicată filmelor din portofoliul Paramount, europene, dar și conținut adițional de la NBC Universal, Miramax și Starz printre care noua serie care a primit un premiu Emmy “Black Sails”.

Comedy Central Extra este o televiziune de comedie având ca programe de bază seriile „Reed Between the Lines”, „Rules of Engagement”, „The King of Queens”, „South Park” sau „Real Husbands of Hollywood”, pe lângă primul show local de televiziune, „Stand Up Night”, care îi prezintă pe unii dintre cei mai buni comici de stand-up din România.

Nick Jr. este o televizune care nu difuzează reclame și are ca programe fanion seriale precum „Dora the Explorer”, „Bubble Guppies” și „Paw Patrol”, în timp ce Nickelodeon oferă programe educaționale și distractive.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din anul 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom Romania aparține ca brand companiei Deutsche Telekom, cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business.

Viacom International Media Networks (VIMN) deține MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One şi Tr3s: MTV, Música y Más. Televiziunile Viacom sunt urmărite la nivel mondial în mai mult de 700 de milioane de gospodării, în aproximativ 170 de teritorii şi traduse în 37 de limbi. Compania produce peste 200 de programe tv locale.

Televiziunile Viacom sunt distribuite pe piața din România de către Tematic Cable (cu excepția MTV România care este inclus în pachetul Pro TV SA) și vânzarea de publicitate pentru Paramount, Nickelodeon și Comedy Central Extra se realizează prin agenția Thematic Channels.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii