Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Telekom România şi Leo Burnett au lansat platforma de comunicare #NETLIBERARE - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Telekom România şi Leo Burnett au lansat platforma de comunicare #NETLIBERARE

Telekom România şi Leo Burnett au lansat platforma de comunicare #NETLIBERARE. Campania vorbeşte despre importanţa fundamentală a internetului în ziua de azi şi despre serviciile oferite de companie, devenite acum şi mai accesibile tuturor românilor.
TLKM_Manifesto_KV

Ideea campaniei porneşte de la una dintre cele mai importante valori pentru români: libertatea.

Internetul este o garanţie a libertăţii de toate felurile şi, de aceea, accesul la Internet ar trebui să fie cât mai mult un drept şi cât mai puţin un privilegiu. În acest spirit, Telekom România îşi construieşte strategia de brand: Internet cât mai accesibil şi avantajos, pentru toţi românii.

Ruxandra Rău, Director Brand & Communication Strategy – Telekom România: „Prin #NETLIBERARE începem un nou capitol în comunicarea Telekom. Dorim să aducem internetul mai aproape de oameni, deschizându-le o lume de noi posibilităţi şi oportunităţi: uşurinţa de a accesa informaţia oriunde, oricând, pe orice device, divertisment de cea mai bună calitate şi o nouă experienţă de comunicare, bazată pe simplitate şi accesibilitate.”

Platforma dezvoltată de Leo Burnett marchează un moment important în comunicarea brand-ului, care îşi propune să aducă sub umbrela #NETLIBERARE mai multă valoare şi beneficii extinse utilizatorilor.

Victor Stroe, Head of Planning & Associate Director – Leo Burnett: „Pentru Leo Burnett #NETLIBERARE a fost un proiect în care toţi cei implicaţi au investit enorm de multă energie. O energie pozitivă, care te consumă în mod plăcut şi îţi dă satisfacţie, pentru că nu sunt dese momentele în advertising când ai ocazia să o iei de la început cu un brand atât de vizibil, precum Telekom.”

Mesajul campaniei este livrat prin „spoken poetry”, un gen de poezie propagat prin internet, pentru care agenţia a ales să colaboreze cu artistul Deliric.

Ali Bati, Chief Creative Officer – Leo Burnett: „Libertatea este un concept provocat în multe situaţii şi locuri în lume. În România însă, libertatea a fost obţinută cu mult efort şi de puţin timp; avem doar o generaţie născută şi crescută în democraţie. De la acest insight am pornit în campania noastră de #netliberare. Sper că această campanie va pune într-o lumină nouă promisiunea “experienţelor împreună”, sper că va contribui la poziţionarea Telekom ca “internet company” şi că va aduce brandul mai aproape de inimile românilor.”

Cele 5 spoturi TV pot fi vizualizate AICI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii