Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Studiu: Aplicațiile mobile, tot mai des folosite pentru planificarea călătoriilor cu transportul în comun - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Studiu: Aplicațiile mobile, tot mai des folosite pentru planificarea călătoriilor cu transportul în comun

Circa 82% și 79% dintre persoanele care folosesc des orice mijloace de transport în Londra, respectiv New York, utilizează aplicații mobile dedicate pentru a-și planifica mai eficient călătoriile, arată studiul Ericsson ConsumerLab.
aplicatie telefon drum

În general, timpul pierdut petrecut în orice mijloace de transport este perceput ca fiind plictisitor și neproductiv. Mai mult decât atât, 47% dintre toate persoanele participante la studiu consideră că pierd peste 9 ore pe săptămână în mijloace de transport, mai arată studiul citat.

Acesta surprinde atât așteptările, cât și nivelul de satisfacție al consumatorilor legat de acoperirea soluțiilor IT&C în toate formele de transport urban, atât public, cât și personal, incluzând autobuze, metrou, taxiuri și autovehicule personale. Astfel, la nivel global, 55% dintre călători sunt nemulțumiți de acoperirea serviciilor de telecomunicații în mers, iar 66% sunt nesatisfăcuți de acoperirea serviciile de streaming video.

Studiul relevă și faptul că persoanele care își utilizează smartphone-ul aproape oriunde au sentimentul că sunt în pas cu tehnologia, spre deosebire de industria de transport, despre care cred că nu a reușit încă să se adapteze.

Raport Ericsson ConsumerLab analizează experiențele persoanelor care folosesc des atât mijloacele de transport în comun, cât și mașinile personale pentru a se deplasa în unele din cele mai mari și importante orașe din lume: Londra, New York, Shanghai și Sao Paulo. Studiul explorează și atitudinile acestora față de eficiența soluțiilor IT&C dedicate rețelelor de transport. Acesta adună informații cu ajutorul unui program global de cercetare bazat pe interviuri cu 100.000 de oameni anual, din peste 40 de țări și peste 15 metropole – reprezentând statistic peste 1,1 miliarde de oameni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii