Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Sony lansează în România televizoarele BRAVIA cu Android TV - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Sony lansează în România televizoarele BRAVIA cu Android TV

Sony a lansat în România gama de televizoare BRAVIA 2015 cu Android TV. Noua serie cuprinde 13 modele 4K Ultra HD, cu diagonale de la 43 la 85 inchi și 16 modele Full HD, cu diagonale cuprinse între 32 și 65 inchi.
Sony BRAVIA KD-65X9000C

Prețurile noilor modele de televizoare încep de la 3.199 de lei, pentru un Sony BRAVIA de 108 centimetri (Full HD) și ajung până la 5.999 de lei pentru Sony BRAVIA de 126 de centimetri (Ultra HD).

„Aducem și cea mai flexibilă interfață smart în acest moment, Sony Android TV, prin care utilizatorii pot accesa un univers de conținut în continuă expansiune. Ne așteptăm ca noile televizoare să atragă chiar și utilizatorii de iPhone, care vor descoperi cât de ușor este să interacționeze cu platforma Sony Android TV,” a declarat Lucian Rădulescu, Branch Manager Sony România și Republica Moldova.

Modele BRAVIA prezentate de Sony sun cele mai subțiri televizore LCD – aproximativ 4,9 mm în unghiul cel mai mic, vin cu procesor 4K X1 și tehnologia High-Resolution Audio (încorporată în televizoarele X94C și X93C).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii