Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ediția a XVII-a a evenimentului SOIRÉES de la Mode XVII îi este dedicată lui Jakie Kennedy Onassis - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Ediția a XVII-a a evenimentului SOIRÉES de la Mode XVII îi este dedicată lui Jakie Kennedy Onassis

Marți, 28 martie 2017, ora 20:00, va avea loc cea de-a 17- a ediție a SOIRÉES DE LA MODE. Această ediție îi este dedicată iconului de lifestyle, fashion și politică, Jakie Kennedy Onassis.
Afis Soirees de la Mode 17_by Avanpremiere Concept

Evenimentul din acest an se prezintă drept o reflectare a prezentului prin viziunile designerilor de modă români, selectați de Alin Gălățescu să-și prezinte creațiile în această nouă ediție. Acest eveniment de modă reprezintă un alt record național, alături de cel stabilit de Gala AVANPREMIERE, ajuns la același număr de ediții: 17.

Într-un an special precum acesta, cu evenimente tumultoase la Casa Albă, cu două noi personaje pe post de Prime Doamne, pe lângă excentricul nou Președinte al Statelor Unite, Donald Trump, și cu o viziune focusată și subiectivă pe istoria lui JKO – lansată de multpremiatul film „JAKIE”, în care strălucește Natalie Portman – a apărut de la sine tema acestei ediții.

Citește și Jackie Kennedy poartă iconicul ceas Piaget în noul film despre viața Primei Doamne

Creațiile vestimentare vor putea fi urmărite în sala „Le Diplomate” a partenerului constant al evenimentului, Athenee Palace Hilton, gazda a celor mai multe ediții a SOIRÉES DE LA MODE (12 ediții). Ținutele realizate special pentru această seară au fost create de un număr impresionant de designeri, consacrați sau foarte tineri, toți însă extrem de valoroși, care au fost selectați cu atenție de către organizatorul evenimentului, analistul de modă Alin Gălățescu, iar întregul eveniment va fi transmis live pe site-ul Kudika.ro.

În cadrul evenimentului își vor prezinta viziunile asupra temei atât de complexe, actuale și incitante –  Jakie Kennedy Onassis, designeri precum: Marie Ollie – by Don Arthur, Simona Semen, Ludmila Corlățeanu, Alexandra Calafeteanu, Iza van Dee și mulți alții. De asemenea, cu această ocazie va fi lansat oficial și site-ul: alingalatescu.com, care va fi însoțit și de blog-ul cu același nume. Invitatul special al serii va fi criticul de film, doamna Irina Margareta Nistor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii