Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Skanska demarează construcția la Campus 6 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Skanska demarează construcția la Campus 6

Investiția pentru prima clădire a complexului office situat în apropierea Universității Politehnice din București se ridică la 37,8 milioane de euro.
rsz_campus_6_cladirea_1_2 (2)

Campus 6 va avea o suprafață totală închiriabilă de 82.000 de metri pătrațimp, fiind format din patru clădiri de birouri de clasa A. Prima clădire, cu termen de livrae T3 2018, va avea o suprafață de aproximativ 22.000 mp, cu 11 etaje supraterane și două niveluri de parcare subterană.

Forbes Best Office Buildings 2016: Top 10 hub-uri office

„Suntem mai mult decât bucuroși să anunțăm că prin această nouă investiție în zona de centru-vest a Bucureștiului, una dintre cele mai active zone din piața de birouri, Skanska își consolidează poziția și își îndeplinește unul dintre obiectivele strategice: de a fi prezentă în două zone din București. Lucrările de construcție pentru prima clădire a complexului Campus 6 au început deja. Cu acest proiect, venim în întâmpinarea nevoilor chiriașilor care doresc să își extindă activitatea în următorii ani și care se concentrează din ce în ce mai mult pe bunăstarea angajaților lor, oferindu-le spații de birouri într-un mediu tineresc și uman, care oferă inspirație. În plus, suntem încântați să observăm că viziunea noastră despre Campus 6 este confirmată de interesul crescut al potențialilor chiriași, chiar dacă suntem într-o fază incipientă a lucrărilor.”,  spune Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Calea Floreasca-Barbu Văcărescu, tărâmul tranzacțiilor în materie de clădiri office

Noua clădire a complexului Campus 6 va fi certificată LEED Gold și va integra soluții sustenabile care vor minimiza amprenta acestuia asupra mediului și vor reduce semnificativ costurile de operare. Campus 6 este conceput ca un hub social, în care chiriașii, angajații și partenerii lor se vor putea întâlni, lucra și relaxa. Proiectul va cuprinde zone verzi de interacțiune ce vor fi dotate cu prize electrice și Wi-Fi,  zone de tip amfiteatru care vor găzdui întruniri de business și sociale, restaurantel și cafenele cu terase.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii