Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Simona Halep a pierdut la mare luptă finala de la Roland Garros. Capul sus, Simona! - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Simona Halep a pierdut la mare luptă finala de la Roland Garros. Capul sus, Simona!

Jelena Ostapenko (20 de ani și locul 47 WTA) a câștigat finala de Grand Slam de la Paris, învingând-o după un meci de mare luptă pe Simona Halep (25 de ani, 4WTA) cu 4 – 6, 6 – 4, 6 - 3.
simona-halep

Jelena Ostapenko (Letonia) este noua stea a tenisului mondial, reușind să cucerească primul trofeu în carieră, care coincide cu unul de Grand Slam. Ea a mai fost prezentă, până acum, în trei finale din circuitul WTA, dar le-a pierdut pe toate.

Simona Halep a fost prezentă pentru a doua oară în finala marelui turneu parizian. În 2014, Halep a pierdut în fața rusoaice Maria Şarapova.

În finala care a durat două ore, Ostapenko a reușit 52 de lovituri câștigătoare, în timp ce Halep punctat de 8 ori. Erorile neforțate au fost de 54 în dreptul jucătoarei letone, în timp ce românca a avut 10 greșeli neforțate.

Jelena Ostapenko a fost recompensată cu un cec în valoare de 2,1 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA, în timp ce Simona Halpe a primit 1.060.000 de euro şi 1.300 de puncte WTA.

VEZI CÂȚI BANI AU CÂȘTIGAT TELEVIZIUNILE DIN ROMÂNIA ÎN 2016!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii