Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Sebastian Ghiță a dispărut și este căutat de polițiști - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Sebastian Ghiță a dispărut și este căutat de polițiști

Fostul deputat Sebastian Ghiță, pe numele căruia DNA Ploiești a emis, miercuri, mandat de aducere, este căutat de polițiștii pe raza întregului județ Prahova, aceștia desfășurând „întreaga gamă de activități” pentru punerea în executare a mandatului, informează AGERPRES.
Sebastian-Ghita.jpg

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, Marian Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că pe numele lui Sebastian Ghiță a fost emis de procurorii DNA Ploiești un mandat de aducere, iar IJP Prahova „desfășoară întreaga gamă de activități pentru punerea în executare a mandatului”.

Totodată, Popescu a precizat că Ghiță este căutat în tot județul.

Procurorii DNA Ploiești au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiță, după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citației anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, Ghiță a fost citat să se prezinte la DNA Ploiești la ora 12:00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimițându-și avocații, care au refuzat să facă declarații presei.

VEZI COMPANIILE CU CELE MAI MARI INVESTIȚII ÎN PUBLICITATEA TV – 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii