Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 ForbesLife - Nr. 50 Archives - Forbes.ro
Cautare

ForbesLife - Nr. 50

ForbesLife - Nr. 50
 • Ce înseamnă „The Good Life“, conform lui Dr. Oz?

  Conferința ținută de Dr.Oz la București la finele lunii mai a fost un prilej de a revizui drastic modul în care privim viața, pentru a ne-o face mai bună. Pentru că ForbesLife și Dr.Mehmet Oz împărtășesc sintagma „the good life“, am selectat șapte principii de „viață bună“ pe care merită să le dăm mai departe.

 • Ana Goicea

  După ani de trăit și studiat în afara României, s-a întors pentru a conduce Cocktail Holidays, o afacere de familie pornită de la pasiunea arzătoare pentru călătorii și cunoaștere.

 • Bogdan Nicolai

  Scenarist de televiziune, la ,,Vocea României”, om de radio, adept convins al online-ului și entertainer, Bogdan Nicolai este un ,,one-man-show”.

 • Relaxarea este obligatorie în Bali

  Pentru că se apropie sezonul vacanțelor, am hotărât să dedic rândurile de mai jos unor ritualuri exotice. Mai exact celor balineze. Vă recomand să le testați pentru început într-unul dintre spa-urile autohtone (din fericire, avem câteva variante foarte bune la dispoziție) și, desigur, dacă este posibil, bifați cât de curând și experiența masajului balinez… la el acasă!

 • Pasiune fără granițe

  Tobi Ibitoye este unul dintre finaliștii show-lui „Vocea României“, dar și unul dintre acele personaje care, prin carismă și originalitate, au reușit să depășească bariera micului ecran.

 • Cum se orchestrează o revoluție

  După 15 ani de experiență în personal training și nutriție sportivă, plus un bestseller despre viață sănătoasă, Valentin Vasile a lansat un nou program de fitness, ducându-și filozofia la următorul nivel: REVVOLUTION. Am stat de vorbă despre cele mai importante lecții de viață și de business care l-au adus până aici.

 • 1000 de mile de emoție

  Cursa de vehicule istorice Mille Miglia se întinde pe 1000 de mile a căror poveste datează din 1927. O „tură“ de 3 zile alături de Chopard, principalul sponsor Mille Miglia, te face să crezi că niciodată mașinile și ceasurile nu au arătat atât de bine împreună.

 • Plaja cu pretenții

  Chiar dacă încă nu s-a întâmplat până acum, în mod sigur va veni ziua în care va trebui să te duci la plajă îmbrăcat frumos. Și va fi bine.

 • Adevărul despre Hollywood

  A trăit în Mumbai, Hong Kong, Londra și LA, dar iubește cu pasiune România. A studiat economie, este singurul regizor care a reușit să „vândă“ un trailer de film, iar mentorul său a fost regizorul „Star Wars“. Am stat de vorbă cu regizorul, producătorul și scenaristul Mohit Ramchandani despre adevărurile nespuse din industria americană de film.

 • Curajul de a fi Helen

  Când ești foarte talentat, faci muzică de la nouă ani și ai un devotament sincer față de domeniul pe care-l iubești, cum faci să supraviețuiești într-o industrie în care imaginea contează, iar tu te identifici cu un stil puțin mai diferit?

 • Fior di Latte și miracolul gelato

  M-am dus la Fior di Latte într-o zi în care, ca de obicei, aveam foarte multe lucruri de făcut. Deci nu eram într-o dispoziție foarte relaxată. De asemenea, la un moment dat, în urmă cu mult timp, mâncasem în același loc o friptură de vită care nu-mi plăcuse foarte tare, așa că îmi propusesem să stau vreo 10 minute și apoi să fug mâncând pământul către lista mea interminabilă de to dos.

 • Hainele noi ale caselor noastre

  Dacă hainele pe care le purtăm se schimbă în funcție de dispoziție, cu designul și culorile în care alegem să ne îmbrăcăm casele conviețuim neîncetat. Ne gândim mai puțin la ele, însă tendințele din designul interior ne influențează viața chiar mai tare decât paleta coloristică din dulap.

 • Lux, adrenalină și artă

  Cel mai mare tobogan de pe un vas de croazieră din lume, conceptual dynamic dining împrumutat de la clasa Quantum, cabinele spațioase, designul new-age, inovațiile tehnologice și impresionanta colecție de artă, toate fac din Harmony of the Seas un vas incredibil, de care te vei îndrăgosti la prima vedere.

 • Ce se ascunde, de fapt, în spatele unui simplu tricou de bumbac?

  Suntem tot mai grijulii cu ce așezăm în farfurie, dar când am privit ultima dată, în aceiași termeni, hainele din dulap? Într-un documentar filmat pe trei continente, Alexandra Cousteau, nepoata celebrului Jacques Cousteau, vrea să explice lumii întregi de ce bumbacul organic ar putea schimba radical societatea zilelor noastre.

 • Forbes Life: Viziunea lui Monsieur Bocuse

  Fiul lui Paul Bocuse, fondatorul Bocuse d‘Or, Jérôme Bocuse se ocupă din 1993 de organizarea concursului care îi poartă numele de familie. Cu ocazia finalei europene de la Budapesta, am stat de vorbă între patru ochi despre modul în care o competiție care împlinește anul viitor 30 de ani de existență poate schimba din temelii gastronomia mondială.

 • Cine câștigă olimpiadele gastronomiei?

  Poate fi asemănată, pe rând, cu Eurovision, Champions League sau cu Olimpiada, pentru că este locul unde se aleg și se șlefuiesc viitoarele superstaruri ale gastronomiei mondiale. ForbesLife a fost la finala europeană a celebrei competiții culinare Bocuse d‘Or. Îți prezentăm, pas cu pas, povestea unei curse contracronometru la finalul căreia mâncarea devine poezie.

 • Eleganța poartă cercei cu perle

  De câte ori nu ați simțit nevoia să vă înfrumusețați ținuta cu un accesoriu aparte, aducând acea notă de rafinament și eleganță care să vă facă instantaneu pasul mai sigur și zâmbetul mai încrezător? Le Midì aduce o nouă linie a modelului exclusiv de cercei ce îi poartă numele, pentru ca - indiferent din momentul din zi ales - sentimentul că vă aflați pe covorul roșu să vă însoțească neîncetat.

 • Hans D. Krieger o poveste cu diamante de 300 de ani

  Mai mult decât un renume la nivel internațional, brandul Hans D. Krieger este simbolul unei tradiții de peste 300 de ani în arta bijuteriilor, cu rădăcini în orașul Idar-Oberstein, unde a început povestea întregii familii, din iubire autentică pentru pietrele prețioase și pasiune pură pentru bijuteriile sofisticate.

 • Roger Dubuis prezintă două noi variante ale vârfului de gamă Excalibur Spider

  Deja cunoscută pentru ceasurile sale skeleton, orologeria Roger Dubuis continuă să-și demonstreze îndemânarea în domeniu. Cele mai noi exemple: Excalibur Spider, în varianta de culoare albastră și roșie.

 • Breitling Chronoliner – Ceasul piloților de cursă lungă primește un update prețios

  Un strop de inspirație retro, două măsuri de orologerie modernă și o nouă combinație de culoare și materiale. Bretiling readuce în atenția publicului modelul Chronoliner cu o ediție limitată la 250 de exemplare, o carcasă din aur roz de 18K și o complicație care atrage atenția pasionaților de aviație, din cockpit sau din afara lui.

 • Tributul unei pasiuni nobile

  Ați remarcat cum aproape fiecare brand de ceasuri își dispută câte un sport? Există o mulțime de mărci în jurul curselor auto, câteva care vorbesc cu pasiune despre nautică și chiar case cu propria echipă de acrobații aviatice. Longines e însă singurul brand al cărui nume apare în compania celor mai importante evenimente ecvestre. Iar acum, există și o nouă linie care să autentifice pasiunea sa nobilă.

 • Avem exact destul timp să fim fericiţi

  Spaniolii au o expresie care mi-a plăcut nespus întotdeauna: „darle tiempo al tiempo”. Să-i dai timpului timp să-și facă treaba. Să vindece sau să primenească, să arhiveze amintiri sau să facă loc pentru altele noi. Doar că, în lumea tumultuoasă în care trăim, ne este tot mai greu să facem un asemenea „cadou” timpului: cum să-l lăsăm să facă ce știe el mai bine, când fiecare secundă înseamnă sarcini, task-uri și lucruri de rezolvat?