Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 167 - Real Estate Issue Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 167 - Real Estate Issue

Nr. 167 - Real Estate Issue
 • Topul vânzărilor mele

  Este plăcut aici, la târg. Stau la umbra unei căsuțe de lemn, pe un scaun de plastic, cu picioarele întinse sub două măsuțe, una a organizatorilor, cealaltă adusă de Titi.

 • Parcursul dosarului Hexi Pharma

  Gazeta Sporturilor publică prima parte a unei anchete jurnalistice care avea să declanșeze cel mai mare scandal al ultimilor 25 de ani din România.

 • Forbes Real Estate 2016 – Florin Furdui, Country Manager Portland Trust

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Florin Furdui, country manager Portland Trust.   

 • Forbes Real Estate 2016 – Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile Ninei Moldovan, CEO Liberty Technology Park.   

 • Forbes Real Estate 2016 – Aura Luca, Country Director Skanska Property România

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile Aurei Luca, country director Skanska Property România. 

 • Forbes Real Estate 2016 – AFI Europe România

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile reprezentanților companiei AFI Europe România.   

 • Forbes Real Estate 2016 – Ian Worboys, CEO P3

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Ian Worboys, CEO P3.   

 • Forbes Real Estate 2016 – Silviu Savin, partener Ascenta Management

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Silviu Savin, partener Ascenta Management.   

 • O frânare necesară

  Alarmă în online! Producătorii și dealerii auto au redus la jumătate investițiile publicitare în prima parte a acestui an. Pentru că vânzările de automobile au crescut și fără publicitate.

 • Forbes Real Estate 2016 – Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România în cadrul IMMOFINANZ

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Sorin Vișoianu, Country Manager Operations România în cadrul IMMOFINANZ  

 • Forbes Real Estate 2016 – Antoniu Panait, managing director Vastint România

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Antoniu Panait, managing director Vastint România.  

 • Moștenirea familiei Huf

  Moștenirea familie Huf în care aflăm cum este făcută succesiunea în cadrul unui business de familie german cu o istorie de peste 100 de ani.

 • Forbes Real Estate 2016 – Affan Yildirim, director general Anchor Grup

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Affan Yildirim, director general Anchor Grup 

 • Forbes Real Estate 2016 – Attila Beer, Alukönigstahl

  I-am întrebat pe cei mai importanți jucători din real estate și construcții care sunt opiniile și planurile acestora pentru acest an și dincolo de el. Aflați răspunsurile lui Attila Beer, general manager Alukönigstahl.

 • Global, regional, local și invers

  Amenințările celui care pare a fi cel mai puternic om politic al planetei au făcut înconjurul lumii. „Ieri, în acele zone din România nu se ştia ce înseamnă să fii în vizor. Astăzi suntem nevoiţi să luăm anumite măsuri ca să ne garantăm securitatea. Repet, e vorba de represalii. Nu vom face noi primul pas”, a spus președintele rus, Vladimir Putin, referindu-se la scutul antirachetă de la Deveselu.

 • O seară pentru gentlemeni

  Organizat de Forbes România sub bagheta „Forbes Life”, prima ediție „Forbes Gentleman” s-a alăturat seriei de evenimente „Forbes Lady”, aducând laolaltă nume de succes din lumea business-ului masculin, în cadrul unei cine speciale.

 • Cont bancar vs. portofel electronic

  Avantajele, dezavantajele și ce beneficii oferă fiecare dintre cele două variante.

 • Cum ieșim de pe „lista rușinii”

  Iată cinci lucruri pe care le puteți face dacă figurați (legitim sau nu) pe lista datornicilor de la ANAF.

 • Epoca dobânzii negative

  De la începutul anului au început să apară și în România cazurile de clienți cărora banca le propune dobândă negativă la depozitele în euro. 

 • Anul 2 D.C.

  Sau de ce va fi 2016 primul an de adevărată revenire după criză a segmentului spațiilor de birouri.

 • Potențial de zeci de miliarde

  Interesul mediului de afaceri şi al fermierilor pentru domeniul agricol este tot mai mare în ultima perioadă.

 • City Grill, spre Viena și Londra

  Grupul City Grill, fondat de Dragoș Petrescu, a anunțat că are ca obiectiv pe viitor extinderea pe plan internațional, în Viena și Londra.

 • Măsuri pro-business pentru viitorii primari

  Atragerea de resurse este esențială, iar pentru mediul de business, resursa umană este principala limitare, potrivit oamenilor de afaceri locali.