Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 157 - Lecții pentru 2016 Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 157 - Lecții pentru 2016

Nr. 157 - Lecții pentru 2016
 • Lecţii pentru 2016

  Le-am solicitat unora dintre cei mai importanţi manageri, antreprenori și bancheri să evalueze din punct de vedere al afacerilor (dar nu numai) anul 2015 și, mai ales, să privească spre viitor, prin prisma lecţiilor pe care le-au învăţat în 2015.

 • Călătorie la clasa întâi cu Louis Vuitton, prin expoziția pariziană „Volez, Voguez, Voyagez”

  La început de decembrie, ForbesLife România a participat în exclusivitate la vernisajul expoziției puse în scenă de Louis Vuitton la Grand Palais din Paris. Dincolo de piesele memorabile din arhiva casei, după un an de încercări pentru întreaga Europă, „Volez, Voguez, Voyagez” este și o metaforă pentru victoria frumuseții în fața întunericului.

 • Lecții pentru 2016 – Octavian Chihaia, Monsanto

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Octavian Chihaia, director general Monsanto România, Bulgaria și Republica Moldova.

 • Lecții pentru 2016 – Steen Hjortholm, Philip Morris Trading

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Steen Hjortholm, Managing Director, Philip Morris Trading. 

 • Lecții pentru 2016 – Florentina Totth, Schneider Electric

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile Florentinei Totth, președinte Schneider Electric România și Republica Moldova.

 • Lecții pentru 2016 – Felix Tătaru, GMP Group

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Felix Tătaru, președinte GMP Group. 

 • Lecții pentru 2016 – Manuela Necula, Ogilvy & Mather România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile Manuelei Necula, CEO Ogilvy & Mather România.

 • Lecții pentru 2016 – Mircea Pascu, Geometry Global

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Mircea Pascu, Managing Director la Geometry Global București.

 • Lecții pentru 2016 – Teddy Dumitrescu și Ștefan Iordache, Publicis Groupe România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Teddy Dumitrescu și Ștefan Iordache, CEO Publicis Groupe România. 

 • Lecții pentru 2016 – Veronica Savanciuc, Lowe România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile Veronicăi Savanciuc, CEO și președinte Lowe România. 

 • Lecții pentru 2016 – Radu Florescu, Centrade

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Radu Florescu, CEO Centrade.

 • Lecții pentru 2016 – Gilles Roudy, Metro Cash & Carry România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Gilles Roudy, CEO Metro Cash & Carry România.

 • Lecții pentru 2016 – Sorin Vișoianu, Immofinanz

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria, Immofinanz. 

 • Lecții pentru 2016 – Sorin Mîndruțescu, Oracle România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Sorin Mîndruțescu, Country Manager Oracle România & Central and Eastern European PAAS.

 • Lecții pentru 2016 – Ramona Jurubiță, KPMG

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenor și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile Ramonei Jurubiță, partener KPMG.

 • Lecții pentru 2016 – Marius Ștefan, Autonom Rent a Car

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Marius Ștefan, fondator Autonom.

 • Lecții pentru 2016 – George Costache, Siemens România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016.  Aflați răspunsurile lui George Costache, director general Siemens România.

 • Lecții pentru 2016 – Cornel Cărămizaru, FrieslandCampina România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016.  Aflați răspunsurile lui Cornel Cărămizaru, CEO FrieslandCampina România.

 • Lecții pentru 2016 – Cristian Secoșan, Romelectro

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Cristian Secoșan, director general Romelectro.

 • Lecții pentru 2016 – Robert Redeleanu, UPC România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Robert Redeleanu, director general UPC România.

 • Lecții pentru 2016 – Zoltan Szigeti, The Group

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Zoltan Szigeti, președinte The Group.

 • Lecții pentru 2016 – Ömer Süsli, Praktiker România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Ömer Süsli, proprietar Praktiker România.

 • Lecții pentru 2016 – Daniel Boaje, McDonald’s România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Daniel Boaje, Manager General, McDonald's România. 

 • Lecții pentru 2016 – Horia Ciorcilă, Banca Transilvania

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016.  Aflați răspunsurile lui Horia Ciorcilă, președinte Consiliul de Administrație, Banca Transilvania.

 • Lecții pentru 2016 – Ravinder Takkar, Vodafone România

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Ravinder Takkar, CEO Vodafone România.

 • Lecții pentru 2016 – Dragoș Dinu, Țiriac Holdings

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Dragoș Dinu, CEO Ţiriac Holdings.  

 • Lecții pentru 2016 – Mihai Marcu, MedLife

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Mihai Marcu, președinte MedLife.

 • Lecții pentru 2016 – George Georgakopoulos, Bancpost

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui George Georgakopoulos, CEO Bancpost.

 • Lecții pentru 2016 – Corneliu Bodea, acționar ABBC

  I-am întrebat pe cei mai importanți manageri, antreprenori, și bancheri care sunt rețetele lor pentru performanță în 2016. Aflați răspunsurile lui Corneliu Bodea, acționar ABBC.

 • Războiul Obama – extremismul islamic

  Atacurile teroriste de la Paris demonstrează în mod tragic falimentul sângeros al politicii americane externe și militare. Strategia pe care o folosim în lupta împotriva extremismului islamic este un eșec. În ciuda eforturilor noastre de a încerca să lucrăm îndeaproape cu Rusia și Franța pentru a lupta împreună împotriva ISIS, Barack Obama refuză, pur și simplu, să-și modifice traiectoria dezastruoasă.

 • Lăsați-i să greșească! Dar nu oricum.

  La fiecare 10-15 ani, în România modernăse acumulează suficient de multă tensiune încât să determine schimbări. Nu trece multă vreme, însă, și revolta este confiscată. În lipsa performanței sau măcar a unui drum concret, predeterminat, către succes, speranța este înlocuită treptat de deziluzie, resemnare și/sau frustrare, ceea ce duce în cele din urmă la o nouă schimbare.

 • Top 5 lebede negre în 2015

  Păcatul trufiei și consecințele sale nemiloase.

 • Cum se folosește eficient descoperitul de cont

  Uneori, lăcomia bancherilor poate fi folosită împotriva lor .

 • Consecințele reale și false ale „dării în plată”

  Cel mai negru coșmar al bancherilor aproape că s-a materializat: împrumutații le vor putea duce înapoi cheile de la casă fără să le mai pese dacă banca își recuperează banii sau nu.