Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 156 - Rețetă de startup Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 156 - Rețetă de startup

Nr. 156 - Rețetă de startup
 • Armata oarbă

  Pentru cei care  încă mai sunt telespectatori fideli ai televiziunilor autohtone de știri, lumea începe și se sfârșește cu telecomanda televiziorului.

 • Sărac și cinstit, versiunea 2015

  Mai întâi, câteva știri scurte din ultimele săptămâni, pentru context.

 • Răspunsul de aur al lui Ted Cruz

  Printre toate focurile de artificii din cadrul dezbaterii de la CNBC despre candidații republicani la prezidențiale s-a remarcat răspunsul pe care senatorul statului Texas, Ted Cruz, l-a dat la o întrebare despre Rezerva Federală, susținând faptul că dolarul trebuie să fie legat de standardul aurului.

 • 3 acțiuni riscante în 2016

  În plin avânt al reducerilor de taxe și cu un guvern al cărui sprijin politic va fi cel mult precar, orice derapaj al încasărilor bugetare va putea fi corectat doar pe seama redevențelor - singura sursă lăsată însă neatinsă. Și singura care are șanse să întrunească un oarecare consens politic, respectiv suport popular. Pentru investitorii pe bursă, asta se poate traduce în riscuri uriașe în cazul anumitor titluri: pierderi permanente de ordinul zecilor de procente. Iată principalele companii expuse:  

 • Ghid de supraviețuire printre tehnocrați

  România are guvern apolitic pentru prima oară după 15 ani, dar în condiții economice practic imposibil de comparat cu perioada guvernării conduse de Mugur Isărescu. Practic, atât statul cât și contribuabilii intră pe teren necartografiat; iată însă câteva repere de navigație:

 • Cât ar putea ajunge cursul  leului dacǎ moneda unicǎ europeanǎ și dolarul american ajung la paritate?

  Când Goldman Sachs anunță ca iminentă paritatea dintre euro și dolar, până la sfârșitul anului, abia atunci toate scenariile se egalizează, iar confuzia devine completă.

 • Toată lumea vrea în prime-time!

  Dacă nu ești în prime-time, nu exiști! Dar audiența televiziunilor a scăzut față de anul trecut. Nu contează! Toată lumea ține la intervalul de maximă audiență.

 • Noua față din IT

  Două elemente au în comun aproape toate afacerile de succes: un manager vizionar și o echipă care se comportă ca o familie extinsă.

 • Topul celor mai puternici oameni din lume

  Să uităm de cei 1% despre care vorbește toată lumea.

 • Topul câștigurilor celebrităților decedate

  Viața se încheie. Afacerea continuă.

 • Bicicleta de buzunar, gata de drum

  Doi tineri români au conceput Hummingbird Bike, cea mai ușoară bicicletă pliabilă din lume, ca urmare a nevoii de transport rapid și eficient

 • În culisele Black Friday

  Deși este un eveniment tradițional american, în urmă  cu patru ani Black Friday a fost importat și în România, unde a cunoscut succesul.