Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 151 - Cele mai puternice 500 companii din România Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 151 - Cele mai puternice 500 companii din România

Nr. 151 - Cele mai puternice 500 companii din România
 • Democrați fără coloană vertebrală

  Președintele Obama are voturile Senatului pentru a-și susține veto-ul împotriva Republicanilor care au dezaprobat înțelegerea nucleară nelegitimă cu Iranul. De fapt, Casa Albă poate reuși, printr-o manevră, să prevină înțelegerea înainte să ajungă pe masa Senatului. Nu ne mirăm că din ce în ce mai mulți americani se arată dezgustați de sistemul politic al acestor zile. Acest ultim exemplu al sistemului guvernamental deficient pune paie pe foc în contextul cursei pentru desemnarea unui candidat pentru Casa Albă.

 • O perspectivă mai largă

  Cei care călătoresc frecvent în străinătate știu că o diferență de fus orar de două ore poate fi depășită, cu un pic de efort, astfel încât să poți face față oricărui program, indiferent cât de aglomerat ar fi. Dincolo de acest prag se spune că orice oră în plus se traduce în cel puțin o zi de adaptare a organismului la noul fus orar.

 • Repede și fără întreruperi

  Noua campanie de comunicare a Vodafone are în centrul ei momentele simple din viață, în care puterea tehnologiei are o contribuție importantă.

 • Secretul formulei secrete a Tesla

  Elon Musk a moștenit de la Steve Jobs titlul de cel mai adulat CEO, iar compania sa producătoare de mașini electrice a furat coroana creativității celor de la Apple. Iată o incursiune în interiorul celei mai inovatoare companii din lume.

 • Cum a fost realizat topul celor mai puternice 500 de companii din România

  Pentru ediția din acest an a Forbes 500 cele mai puternice companii din România am pornit de la metodologia Forbes Global 2000, la care au fost efectuate anumite ajustări pentru a asigura o relevanță mai mare a rezultatelor pentru piața românească.

 • Cei mai bine plătiți scriitori

  Pentru cel care încasează cei mai mulţi bani din jonglarea cuvintelor, a pune stiloul pe hârtie se traduce în mii de dolari, iar asta doar pentru o singură pagină.

 • Despre sănătate și inovație

  Pentru jucătorii importanți din industria Farma, o provocare importantă este accesul pacienților din România la soluțiile inovatoare.

 • Cum a ajuns Ioan Popa să aibă una dintre cele mai mari afaceri din industria alimentară

  Cum a transformat Ioan Popa, într-un sfert de secol, un vechi CAP într-una dintre cele mai mari afaceri din industria alimentară.

 • Cum să-ți tai factura la telefon

  Despre operatorii de telefonie mobilă și cum pot clienții să obțină avantaje de la ei.

 • Ghid de navigare prin noul Cod Fiscal

  Cele trei decizii cinice ale statului și cum pot fi ele răsturnate.

 • Cine o ia pe urmele Astra?

  Topul reclamațiilor înregistrate anul trecut contra asigurătorilor s-a dovedit un semnal excelent despre cine va avea probleme.