Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 146 - ForbesKids 2015 Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 146 - ForbesKids 2015

Nr. 146 - ForbesKids 2015
 • Magia Disney

  Deschis în 1992, Disneyland Paris este unul dintre cele mai vizitate locuri din Europa. Și nu este de mirare, pentru că magia creată acolo îi unește pe părinți și copii, iar emoția și bucuria sunt sentimentele care predomină în acest minunat tărâm de basm.

 • 150 de ani cu Alice

  Generații întregi de copii și adulți deopotrivă au alunecat alături de ea pe gaura de iepure, direct în Țara Minunilor. Anul acesta, Muzeul Copilăriei din Londra și lumea-ntreagă serbează aniversarea iconicului personaj al lui Lewis Carroll. Și totuși… cine este această Alice?

 • Seninătatea familiei Samfira

  Ascultându-i pe Ștefana și Cristian Samfira povestind despre cariere, viață de atelier și despre lecțiile învățate zilnic de la Sasha și Ilia, totul pare nespus de simplu. Și chiar și este, când îți propui să privești viața cu filozofia reconfortantă a copilăriei: exact așa cum vine ea spre tine.

 • Devenirea unei mame sau cele 10 lecții ale Mihaelei

  Când s-a îndrăgostit de Mihai, un fost coleg din studenție reapărut întâmplător în viața ei, designerul Kinga Varga nu bănuia că marea ei iubire avea să se dovedească o ștrengăriță de opt ani, cu ochi mari, păr negru și o pasiune precoce pentru… afaceri.

 • One-mother show

  Are doi copii adolescenți, un blog de succes, un brand de prăjituri și bunătăți raw-vegane și planuri mari de viitor. Carmen Negoiță dovedește că între a fi o mamă singură de nota zece-plus și un fashion icon demn de Vogue tot ceea ce face diferența este atitudinea potrivită.

 • Lumea așa cum nu o vedem

  Face două colecții pe an, participă târguri în toată lumea, iar în următoarea perioadă plănuiește să se concentreze pe atacul pieței japoneze de modă. Designerul Adelina Ivan nu este doar un antreprenor dinamic, ci și mama a trei băieți, de 24, 14 și respectiv patru ani.