Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 142 - 6 ani Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 142 - 6 ani

Nr. 142 - 6 ani
 • Ziua în care vin peștii… la DNA

  În fiecare dimineață, în drum spre serviciu, trec cu autobuzul pe lângă sediul central al Direcției Naționale Anticorupție, aflat pe B-dul Știrbei Vodă. Dacă trotuarul din fața intrării este înțesat de ziariști și cameramani, atunci știu că se pregătește venirea unui „pește” mare. Peste puțin timp, aflu de pe site-urile de știri cine a intrat sau cine a ieșit (în cătușe) de la DNA.

 • Mircea Tudor, MBT: Scanarea avioanelor va fi obligatorie pentru aeroporturile din toată lumea

  Un inventator român în serie se încăpățânează să vadă jumătatea plină a paharului, chiar și atunci când e mai mult de trei sferturi gol.

 • Ce se ascunde în spatele pariului de 1 miliard de dolari, făcut pe România de cel mai mare operator de cablu din lume

  Nu sunt foarte mulți manageri care să coordoneze în paralel filialele din România și Ungaria ale unor multinaționale de top. Iar aproape de fiecare dată, conducerea fililalei românești venea ca o suplimentare de responsabilități după performanțele obținute pe piața maghiară. Evoluția Severinei Pascu este, însă, excepția de la această regulă.

 • Mihai Marcu: MedLife îşi propune noi achiziţii

  Dacă istoria antreprenoriatului românesc va deveni în următorii ani o materie de studiu în școlile de la noi, atunci cu siguranță că un capitol ar trebui să îi fie dedicat lui Mihai Marcu.

 • Kinga Daradics: Grupul MOL ar putea face noi achiziţii, dar ele trebuie evaluate şi înţelese la adevărata valoare

  Rebranding, achiziții și o nouă strategie de retail care are în centru noul tip de consumator. Poate părea neobișnuit, dar e vorba de industria petrolieră.

 • Gabriel Zbârcea: Modelul prezentului, mai multă muncă pe bani mai puțini

  Când avocatura devine un concurs de frumusețe, atenția la detalii și rigurozitatea fac diferența între câștigători și perdanți.

 • Cum arată viitorul pentru un șef din BIG 4 după un concediu sabatic

  Pentru Șerban Toader, cel care din anul 2007 conduce în calitate de Senior Partner filiala locală a KPMG, concediul sabatic de două luni pe care l-a luat în vara anului trecut este unul dintre cele mai importante evenimente ale ultimilor șase ani.

 • Campanie Forbes 6 ani: Previziuni pentru România în 2021

  Forbes sărbătorește 6 ani pe piața din România, printr-o ediție specială care include previziunile pentru următorii șase ani făcute de unii dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România.

 • Florin Talpeș: Bitdefender va ieși pe bursă, la o valoare care să depășescă un miliard de dolari

  Pe matematicieni poți să-i iubești sau să-i urăști, dar cu siguranță niciunul nu te va lăsa indiferent.

 • Rigoare nemţească

  Agricultura şi forţa de muncă educată se numără printre atu-urile României, este de părere Andreas Schremmer, managing director Bayer România.

 • Cum ne alegem cardul

 • Atenție, cad prețuri!

  Reducerea TVA este iminentă. Comercianții sunt pregătiţi pentru o nouă politică de preţuri. Dar bugetul de stat este pregătit pentru acest șoc? 

 • Pe acorduri de Enescu

  Hotelurile au o viaţă proprie, însă unele sunt puternic influenţate şi de personalitatea şi experienţa celor care le conduc.

 • Doctorii de gadgeturi

  S-au prezentat anul trecut ca fiind cei care repară tot ce se bagă în priză. Acum, au planuri şi mai mari şi vor să construiască cel mai mare service electro IT din regiune.

 • Prima provocare: Zero clienţi

  Deseori sunt întrebat cum am obţinut primii clienţi, mai ales când suntem la început cu compania?

 • Partida comercială

  Ungaria a reușit în 2014 să-și mențină exporturile pe piața românească la 4,6 mld. euro pentru al doilea an la rând, în timp ce România a încasat din livrări pe piața vecină numai 2,7 mld. euro, în creștere ușoară totuși față de 2013. Așa se face că Ungaria rămâne a doua mare sursă de deficit pentru balanța comercială, cu aproximativ 2 mld. euro pe an, în condițiile în care ocupă locul trei în clasamentul partenerilor la import, și respectiv locul patru în topul piețelor de export.

 • Dulceața de Ardeal

  O poveste despre o investiție mică, dar cu impact mare poate începe cu un englez și un borcan de gem. 

 • Cum să înţelegi viziunea perversă a lui Obama asupra lumii

  Vrei să înţelegi cu adevărat politica ciudată, slugarnică şi din ce în ce mai periculoasă a lui Obama faţă de Iran? Există o carte care, intenţionat sau nu, o explică. Cine ştie dacă preşedintele american o fi aruncat vreodată o privire pe ea? Dar cartea descrie exact viziunea pe care o are şi Obama despre Orientul Mijlociu.

 • Șase ani în 3.000 de articole

  Cu vreo câţiva ani în urmă, am descoperit norișorii de cuvinte (am tradus sintagma din limba engleză „word cloud”) și îmi plăcea ca la fiecare text pe care îl scriam (sau îl citeam) să îmi creez astfel de norișori, care prezentau într-o formă sintetică și în același timp simpatică cuvintele pe care le foloseam în cadrul textelor și, mai ales frecvența lor.