Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 136 - Ghidul investițiilor Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 136 - Ghidul investițiilor

Nr. 136 - Ghidul investițiilor
 • Oana Petrescu, Deloitte: Performanţa unei companii stă în identificarea şi fructificarea noilor oportunităţi

  Oana Petrescu, Partener Consultanţă în afaceri, Deloitte Romania, a răspuns înterbărilor Forbes Românialegate de  recomandări pentru investiţii în 2015.

 • Ghidul investițiilor: BOGDAN PUTINICĂ

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Bogdan Putinică, Senior Group Vice President Enea Software AB.

 • Ghidul investițiilor: TIARNÁN Ó HAIMHIRGÍN

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Tiarnán Ó hAimhirgín, Vicepreşedinte de Vânzări şi Distribuţie, Ursus Breweries.

 • Ghidul investițiilor: DRAGOȘ DINU

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Dragoș Dinu, CEO Țiriac Holdings.

 • Ghidul investițiilor: MUSTAFA TUNCA DINGILOGLU

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Mustafa Tunca Dingiloglu, CEO URB Group.

 • Ghidul investițiilor: GABRIEL FAFLEI

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Gabriel Faflei, Antreprenor.

 • Ghidul investițiilor: CRISTINA SAVUICĂ

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile Cristinei Savuică, Chief Happiness Officer Lugera The People Republic.

 • Ghidul investițiilor: DRAGOŞ ANASTASIU

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines.

 • Ghidul investițiilor: MARCEL BĂRBUȚ

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Marcel Bărbuț, director general Adeplast.

 • Ghidul investițiilor: LUCA MILITELLO

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Luca Militello, Director General Spitalul Monza. 

 • Ghidul investițiilor: ELENA MITOVA

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile Elenei Mitova, CPO & Country Head Romania, Novartis Pharma Services Romania S.R.L.

 • Ghidul investițiilor: FRANCOIS PETRY

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Francois Petry, dircetor general Holcim România.

 • Ghidul investițiilor: ILIAS PLIATSIKAS

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Ilias Pliatsikas, director general Olympus România.

 • Ghidul investițiilor: TZAFRIR GANAT

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Tzafrir Ganat, CEO Müller România.

 • Ghidul investițiilor: RADU FLORESCU

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Radu Florescu, CEO Centrade Saatchi & Saatchi.

 • Ghidul investițiilor: GABRIEL ZBÂRCEA

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

 • Ghidul investițiilor: MAURICIO MESA GOMEZ

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Mauricio Mesa Gomez, director general Hercesa România.

 • Ghidul investițiilor: CĂTĂLIN GRIGORIU

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Cătălin Grigoriu, proprietar Comfert Bacău şi acţionar Pambac.

 • Ghidul investițiilor: MIHAI POP

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Mihai Pop, Transaction Advisory Manager, EY Romania.

 • Ghidul investițiilor: ÖMER SÜSLI

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Ömer Süsli, proprietar Praktiker România.

 • Ghidul investițiilor: DANIEL ANTOR

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Daniel Antor, director general Ţiriac Auto.

 • Ghidul investițiilor: IONUŢ SAS

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Citiți răspunsurile lui Ionuţ Sas, lider servicii fiscale pentru antreprenori şi afaceri de familie, PwC România.

 • Ghidul investițiilor: JAVIER GARCIA DEL VALLE

  I-am întrebat pe oamenii de afaceri români – manageri, antreprenori, și consultanți – care sunt rețetele lor pentru performanță în 2015. Aflați răspunsurile lui Javier Garcia del Valle, President & CEO Happy Tour Group.

 • Retail fără cusur

  Frédéric Bellon a preluat funcţia de director general al Auchan România de şapte luni, dar este un bun cunoscător al pieţei de retail autohtone. Este în România din 2009, iar printre responsabilităţile sale s-a numărat şi integrarea noilor magazine Auchan preluate de la Real.

 • Afacerile și meseriile care vor aduce bani mai mulți

  Multe dintre activitățile „bănoase“ au intrat în declin înainte sau în timpul crizei economice, în timp ce altele dau semne promițătoare și mai lipsește doar să confirme.

 • Drumul de la angajat la patron în 5 pași simpli

  Pentru un profesionist care a lucrat toată cariera pe un salariu fix, saltul către postura de antreprenor pare de multe ori imposibilă. De unde bani de start? E suportabil să înlocuiești un venit fix și sigur cu unul fluctuant și care uneori nu mai există? Poți să treci de la un salariu încasat la mai multe salarii plătite?

 • Cum să te ferești de taxarea averii și vămuirea conturilor

  Fie că e vorba de propuneri de-a taxa averile mari, fie că Fiscul vrea să se uite prin conturile contribuabililor doar ca să fie sigur dacă e sau nu ceva de luat, mereu există riscul ca statul să ia din banii tăi mai mult decât promisese. Pare puțin probabil ca asta chiar să se întâmple, dar tot așa li s-a părut și ciprioților în 2013, până în dimineața când s-au trezit cu conturile bancare confiscate, ca să plătească pagubele făcute de bănci.

 • Un portofoliu de înrămat

  Arta s-a aflat dintotdeauna pe primele locuri în topul recomandărilor de investiţii.

 • Avantajul bancherului privat

  Aşteptările rezonabile pot aduce rezultate mai interesante pe termen lung, aceasta e lecţia bancherului personal.

 • Cum să fii mai performant

  După atâția ani de scădere, eficientizarea a devenit cuvântul cheie pentru supraviețuirea afacerilor.

 • O soluție soft

  Piața românească de software pentru afaceri, estimată la 150 mil. euro, se luptă să ajungă din urmă trendurile de afară. Iar investițiile în infrastructura IT ar trebui să fie o prioritate pentru 2015, susține Valentin Tomșa, CEO SAP România.

 • Banii prințului

  Investiţiile lui Dimitrie Sturdza au început cu o pasiune, tenisul, și acum s-au întors în zona hobby-urilor.

 • După 20 de ani de telecom

  Majoritatea expaților vorbesc adesea despre unicitatea României. O țară frumoasă și cu oameni primitori. Indianul de la conducerea Vodafone România nu face nici el excepție, dar nu se sfiește să atragă atenția şi asupra problemelor de aici şi a provocărilor pe care le întâmpină economia ţării și industria în care activează compania pe care o manageriază. 

 • Tradiţia unei beri de abaţie

  Tradiţia milenară de fabricare a berii la care se adaugă experienţa unui berar de talie mondială scot la lumină povestea unei beri „pour les connaisseurs”.

 • Business-ul de după job

  Forbes România a organizat pe toată durata lunii octombrie cea de-a treia serie de conferințe Successful Me, cu obiectivul de a-i arăta tinerei generații, prin exemple concrete, că este posibil să-și transforme pasiunea în business. Cea de-a treia ediție, din data de 21 octombrie, a adus în fața participanților exemple sugestive de intraprenoriat și inovație.

 • Vârstele televiziunilor

  Vârsta unui om este trecută în buletinul său de identitate. Dar care este vârsta unei televiziuni? Răspunsul corect: „vârsta mediană” a telespectatorilor săi.

 • Schimbare de prefix la export

  Amorțeala marilor economii din zona euro nu a afectat exporturile României, așa cum se temeau unii analiști, Germania, Italia și Franța continuând să absoarbă creșteri ale livrărilor de 8-10%, în timp ce sancțiunile comerciale impuse Rusiei de către Occident nu au avut efecte vizibile nici măcar indirect.

 • Studiu de perfecţiune automobilistică

  La două decenii de la prima generație, Audi A6 facelift are ambiții și mai mari. Atât de mari încât fiecare detaliu trebuie să ajungă la perfecțiune.

 • Jean Harvey: Noua frontieră, procesul de design

  Un specialist de renume internațional explică de ce companiile ştiu mai bine să implementeze procese de ameliorare decât de design.

 • Manager de cinci stele

  Piaţa hotelieră a avut multe de suferit în urma crizei, însă, treptat, normalitatea îşi face simţită prezenţa şi în acest domeniu.

 • Călătorii cu aromă perfectă

  Pornită din „neştiinţă” şi din plăcerea de a călători, o mică agenţie de turism a devenit, în zece ani, lider de piaţă.

 • Pro TV rezistă și fără Adrian Sârbu

  La nouă luni de când Adrian Sârbu a părăsit oficial grupul de televiziune Central European Media Enterprises (CME), poziția Pro TV S.A. nu s-a clătinat pe piața publicității TV. 

 • Noul clawback vs. mediul de business

  Într-o țară în care una dintre problemele majore ale mediului de afaceri este impredictibilitatea legislativă, iar următoarea mare problemă este implementarea defectuoasă, clawback-ul a constituit întotdeauna exemplul perfect de sistem greșit denumit, greșit preluat în legislație, greșit implementat, dar în privința căruia există cel puțin constanță în menținerea sa.

 • Despre curaj

  În tradiționala anchetă de opinii realizată de „Forbes România”, privind anul 2014 în piața de comunicare (vezi www.forbes.ro), multe voci din agenții au invocat lipsa de curaj a clienților.