Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 123 - Primul Milion Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 123 - Primul Milion

Nr. 123 - Primul Milion
 • The sound of French optimism

  Philippe Gustin has been the Ambassador of France to Romania for the past two years. Forbes Romania had the honour to be granted one of the last interviews of his mandate, as a preview of  our special issue dedicated to foreign investors.

 • Deschideţi șampania, a revenit consumul!

  Mai întâi știrea: cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut cu aproape 14% în martie 2014 față de perioada similară de anul trecut, conform Institutului Național de Statistică.

 • Încă mai putem salva Constituţia SUA

  Vești bune pentru cei care cred în litera legii: urmează un proces care ar putea avea un efect pozitiv foarte puternic pentru Constituție  și pentru ideea că președinții nu pot schimba legi - sau să le decreteze - după bunul plac.

 • Cu ochii spre viitor

  Cum să te pregăteşti pentru pensie în cazul în care banii tăi nu mai valorează nimic.

 • În liga celor mari

  Singura universitate din România cu un domeniu de studiu în topul QS World University Ranking încearcă să își folosească avantajele din orașul cu cel mai bun mediu de afaceri din provincie pentru a atrage și a școli cei mai buni studenți. 

 • Două branduri de țară

  Printre știri cu litere de-o șchioapă, zvonuri și campanii publicitare gândite ca răspuns la ostilitatea englezilor față de imigranții din România, doi români intră, pe ușa din față, în marea ligă a modei și a arhitecturii britanice, dar și în prestigiosul mediu academic. Designerul Dinu Bodiciu și arhitectul Vlad Țenu sunt dovada clară că brandul de țară nu este decât o sumă de branduri personale.

 • După 20 de ani de business

  Producătorul de mezeluri Caroli a trecut pe profit, după o perioadă complicată în care a simțit din plin ghearele adânci ale crizei. Pentru un business fondat în urmă cu două decenii, nu a fost decât o problemă care și-a găsit rapid rezolvarea.

 • Uriașii & piticii TV

  Dacă citești lista cu numelele tuturor televiziunilor din România, constați că ți-a crescut barba. Dacă le parcurgi și audiențele, atunci descoperi că a început să ningă. Sunt prea multe televiziuni în România! 

 • Pro sau contra

  Ceasurile și brățările inteligente sunt în vogă printre dispozitivele care formează elita digitală, dar problemele apar când se adresează publicului larg. (Problema unu: sunt urâte!)

 • Michael Dell nu mai pierde vremea

  După ce s-a luptat pentru a delista compania care-i poartă numele, Michael Dell nu mai dă nimănui socoteală. Acest lucru, spune el, va aduce salvarea companiei.

 • Himalaya Herbal Healthcare – un brand internaţional în slujba sănătăţii

  O istorie începută în anul 1930, cu o inspiraţie de moment adusă de planta Rauwolfia serpentina, folosită pentru a calma elefanţii, a ajuns astăzi la peste 100 de produse special create pentru sănătate şi 200 de produse de îngrijire personală.

 • Bancheri vs. România – de la proces la război

  Un nou punct maxim în războiul dintre bănci şi Români părea că nu mai poate fi atins după ce în 2010 două legi în favoarea consumatorilor, OUG 50 şi Legea Falimentului Personal, au fost întoarse din Parlament de lobby-ul bancar. 

 • Tehnologia la un alt nivel

  „Industria IT&C din România ar merita o soartă mai bună”, spune Bogdan Putinică, antreprenorul care a reuşit să aducă în România unul dintre cei mai  mari producători de software din Suedia. 

 • Arta de a „ţese“ afaceri în România

  Probabil singurul antreprenor român care a avut afaceri şi în Australia şi în România povesteşte despre dificultăţile din spatele unor businesuri de excepţie.

 • Drumul de la teorie la practică

  În spatele unei afaceri de succes stau, în primul rând, multe cărţi citite şi rigurozitate în crearea unui plan de business. Autonom Rent-a-car este un astfel de exemplu. 

 • Umbrela nostalgiei

  Ploile din această primăvară m-au prins fără umbrelă. N-am simțit urgența să fug să-mi cumpăr o umbrelă. Speram ca „potopul” să se oprească și, atins de nostalgie, îmi doream să primesc cadou o umbrelă. De undeva.

 • Dincolo de pragul consolidării

  „Primul milion” înseamnă depășirea unui prag în dezvoltarea unei afaceri. Aceasta este lecția pe care Adrian Mihai a învățat-o în cei 24 de ani de business. 

 • Antreprenoriatul de la manual, la realitate

  Patru antreprenori de succes au vorbit la „Dincolo de Primul Milion“ despre ce înseamnă să faci bani din antreprenoriat, fără constrângerile pe care le impune munca în corporaţii, dar şi cu riscuri implicit mai mari.