Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 118 - Ascensiunea dronelor Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 118 - Ascensiunea dronelor

Nr. 118 - Ascensiunea dronelor
 • Alianță între rivali

  Dezvoltarea economică a Aradului este din ce în ce mai strâns legată de cea a Timișoarei. Reciproca este valabilă.

 • Pe aripile vântului

  Brașovul, odinioară al doilea centru industrial al României, își revine după două decenii de căutări. 

 • În centrul afacerilor

  Printre avantajele Sibiului se numără forța de muncă specializată, deschiderea autorităților, dar și reputația europeană a orașului.

 • Pe valul țițeiului

  Petrolul începe să devină din ce în ce mai important pentru economia orașului Constanța.

 • Bani din Europa

  Economia orașului aflat pe cursul râului Crișul Repede s-a dezvoltat în ultimii ani datorită banilor europeni, proveniți din fonduri structurale și investiții private. 

 • Petrol, malluri și ajutoare

  Dezvoltarea economică din ultimii ani a „orașului aurului negru” a fost posibilă (și) datorită ajutoarelor oferite de stat. 

 • Cu IT-ul prin lume

  Companiile din domeniul tehnologiei informației sunt, în acest moment, cel mai bun ambasador al economiei clujene.

 • Americano vero

  Italienii sunt cei mai numeroși investitori străini din Timișoara, dar americanii sunt primii la capitolul valoare a capitalului străin.

 • Un oraș capital

  Bucureștiul este cel mai bun oraș pentru afaceri din România, în ciuda neajunsurilor pe care le are.

 • Cele mai bune orașe pentru afaceri

  Bucureștiul detronează Timișoara și devine cel mai bun oraș pentru afaceri din România.

 • Lampa lui Barbu

  Într-o dimineaţă, am constatat că veioza mea de lectură nu mai funcționează. M-am uitat la bec. De abia atunci am observat că veioza avea o lampă cu halogen. Am demontat-o. Era mică. Am studiat-o în zare, „la soare”, să mă conving dacă lampa e arsă. Am studiat-o degeaba. Trebuie să cumpăr altă lampă!

 • Punct şi de la capăt

  După 16 ani petrecuţi în fruntea afacerilor Porsche Holding în Romania, Dana Cortina şi-a luat rămas-bun de la ţara natală şi a acceptat o nouă provocare, de data aceasta în Spania.  

 • Exportatorul de tehnologie

  A înteles din baschet cã, dacã vrei sã joci în NBA, ai nevoie de echipã puternicã, iar dacã vrei sã marchezi cosul de 3 puncte ai nevoie de precizie, tehnicã si fortã. Pentru a aduce Teamnet în dream team-ul IT-ului regional, Bogdan Padiu spune, în exclusivitate pentru Forbes România, cã mizeazã pe noi tehnologii si pe achizitii de 5 milioane de euro. În plus, pe lista actionarilor Teamnet ar putea intra si IFC, divizia de investitii a Bãncii Mondiale.

 • Dacia și patriotismul

  „Este sigur că se va pierde asamblarea de la Piteşti,la uzinele Dacia, pentru că deja la Tanger (Maroc) sunt capacităţi de preluare existente. S-a trecut la faza a doua de extindere a capacităţii uzinei Dacia din Maroc. Acolo pui maşina direct în vapor, este portul la câţiva kilometri de fabrică, nu ca în România, unde Guvernul poate gândi să dea prioritatea la Bucureşti-Alexandria decât la Piteşti-Sibiu. (..) Degeaba vin pe autostradă până la Piteşti şi de acolo înfund traficul într-o singură bandă. Degeaba plec de la Sibiu mai departe dacă până la Sibiu mă târâi pe o singură bandă şi cu tranzitul, şi cu propriul transport”.