Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 112 - Dileme ale agriculturii românești Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 112 - Dileme ale agriculturii românești

Nr. 112 - Dileme ale agriculturii românești
 • Războiul Generaţiilor

  Trei generații umplu fiecare birou. Fiecare dintre ele necesită o anumită abordare și un stil de conducere specific. Dacă toți membrii echipei tale fac parte din aceeași generație, comunicarea devine mai ușoară. Dar dacă echipa ta include reprezentanți ai fiecărei generații?

 • Agricultura ca avere

  Dacă averea României ar fi evaluată conform criteriilor din Topul Forbes 500, agricultura ar constitui probabil cel mai important activ al ţării. O parte dintre cei prezenți în topul Forbes 500 obţin profituri importante din agrobusinessuri.

 • Ținta: primul loc

  Spune că se plictiseşte foarte repede în general, însă business-urile sale reprezintă provocarea de care avea nevoie pentru a arăta că este cea mai bună.

 • Bordeaux sau capitala vinului

  Franţa reprezintă, astăzi, un punct de reper în multe domenii, însă , fără îndoială, Bodeaux poate fi considerat capitala mondială în ceea ce priveşte producerea vinului de calitate.

 • Delicatese de pe Dealul Feleacului

  De la o masă rafinată nu ar trebui să lipsească „fromage de chèvre”, o specialitate din ce în ce mai apreciată. Aceasta a fost ideea care a stat la baza unei afaceri de familie, pornită din inima Ardealului. 

 • Cultura somnului

  Românii sunt dispuşi să plătească tot mai mult pentru un somn sănătos şi odihnitor. Saltelele cu memorie, fibre de argint, carbon sau extract de aloe vera au depășit faza de moft.

 • Cu agricultura la târg

  Tarabe încărcate cu produse tradiţionale, utilaje de ultimă generaţie, cele mai frumoase animale, toate adunate la cel mai mare târg agrobusiness din ţară - Indagra. Aceasta să fie adevărata faţă a agriculturii?

 • Arta de a face vin

  Una dintre cele mai cunoscute femei din lumea oenologiei autohtonE, Aurelia Vişinescu, supranumită „doamna vinului românesc”, ştie că succesul se clădeşte în timp, la fel ca un vin bun.

 • Cum se îmbină IT-ul cu agricultura bio

  Ce te poate determina să lași un job într-o multinațională pentru o afacere care presupune nu doar să muncești 14 ore pe zi, inclusiv în weekend, ci și să dormi pe câmp? aceasta e celalată față a agriculturii, cea „de la firul ierbii”.