Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 108 - Back to school Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 108 - Back to school

Nr. 108 - Back to school
 • Antreprenor în licee

  Prins între cifre, planuri de afaceri şi oportunitatea unor noi investiţii, ocupat până la ore târzii în noapte şi mai mereu aflat între două călătorii de business, antreprenorul Radu Georgescu găseşte timp să le împărtăşească liceenilor din experienţele sale.

 • Fabrica de lideri

  De ce au nevoie tinerii de azi ca să ajungă liderii de mâine? De o şcoală care vorbeşte despre idei, viziune, curaj.

 • În numele IT-ului

  Studiu, competitivitate și internship sunt principalele elemente prin care o iniţiativă de business şi-a propus să facă mai vizibilă şi mai atractivă industria IT din România.

 • Pentru străinătate

  De la an la an, tot mai mulţi părinţi îşi îndreaptă copiii către învăţământul privat, dornici să le ofere o paaletă mai largă de opţiuni şi un mediu de studiu, de cele mai multe ori, asemănător cu cel din liceele din afara ţării.

 • Cum se face diferenţa

  Mai întâi au fost grădiniţa şi şcoala primară, apoi gimnaziul şi, mai târziu, liceul. O şcoală care s-a construit treptat şi unde accentul este pus pe calitate şi pe fiecare elev în parte.

 • Business și disciplină

  Ce poate să te mai învețe o școală de business când ai cel puțin cinci ani de experiență într-un post de management? Să devii și mai bun sau să îți creezi propriul business!

 • Reţeta succesului în educație

  Zeci de elevi se pregătesc, zi de zi, pentru ceea ce ei numesc performanţa vieţii lor. Este o luptă cu ei înşişi, în primul rând, şi apoi cu ceilalţi competitori străini, în ciuda unui sistem prea puţin prietenos cu nevoile lor.

 • Universitatea Schimbă-lume

  Vreau să fiu o “schimbă-lume”. Acesta este primul răspuns care mi-ar veni în minte dacă m-ar întreba cineva de ce am aplicat la Universitatea Alternativă, locul în care am întâlnit pentru prima dată acest concept. 

 • Învață să înveți business

  Dacă mi-ar fi spus cineva că voi face interbank trading alături de profesioniștii din domeniu, că voi lua decizii în valoare de milioane în doar câteva secunde sau că voi prezenta un business pitch în fața unui investitor, ideea mi s-ar fi părut imposibilă și absurdă. Am învățat însă că este posibil.

 • Copiii fac afaceri trăsnite

  Organizaţia internaţională Junior Achievement  îi învaţă de 20 de ani pe copiii din România că antreprenoriatul e făcut, în general, de oameni cu bani puţini, dar idei bune.

 • De naţionalitate „rosean”

  Şcoala superlativelor este, evident, elveţiană, are cel mai bun CEO din lume şi costă 80.000 de euro pe an. Forbes România a aflat într-un interviu exclusiv cu Jacques Bounin, director de admitere al  Le Rosey, de ce elevii plâng când părăsesc cea mai scumpă şcoală din lume. 

 • Unde se duce Adrian Sârbu?

  În primele zile după demisia lui Adrian Sârbu din fruntea companiei Central European Media Enterprises (CME) am auzit în lumea de business, dar și în presa noastră sensibilă la astfel de evenimente, întrebarea: „Unde se duce Sârbu?”.

 • Ediția specială Forbes Back to School 2013

  Forbes România a aflat care sunt noile modele de educaţie şi ce alternative au copiii. Citiţi în Forbes Back To School despre viitorii "30 sub 30", miliardari sau viitoarele femei influente.

 • Jos bormașinile!

  Fuga de asumarea deciziilor importante (dureroase, dacă e nevoie) este de fapt cea mai mare problemă.