Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 105 - Cealaltă Realitate Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 105 - Cealaltă Realitate

Nr. 105 - Cealaltă Realitate
 • De 3x digital

  Cum reuşeşte România să fascineze zeci de antreprenori străini care găsesc aici toate ingredientele pentru business-urile lor la nivel global? Americanul Michael Koch este cel mai recent exemplu.

 • Cine ține telecomanda la desenele animate?

  Aproape 40% dintre telespectatorii televiziunilor ce difuzează desene animate sunt copiii cu vârste între 4 și 11 ani. Dar ei nu sunt stăpânii absoluți ai telecomenzii pe aceste programe. Părinții dețin o cotă de 31,8%. mai sunt prezenți și bunicii, când se plictisesc de programele canalelor de știri.

 • Puterea copiilor

  Sunt sigur că așa a fost: cea de-a X-a ediție a festivalului de publicitate Effie România, desfășurată pe 10 iunie a.c., la Opera Română din București, s-a desfășurat sub o agendă nedeclarată și ascunsă: relația copii - părinți. Nici organizatorilor, atenți la toate detaliile (să nu ne facem de râs!), și nici concurenților, nerăbdători să afle dacă au luat vreun trofeu, nu le-a trecut prin minte că vor trăi Effie 2013 sub inefabilul transfer de ștafetă de la părinți la copii. Iată cum au stat lucrurile!

 • Norocul, ca rețetă de afaceri

  Dacă există un lucru care îi unește pe mulţi dintre cei mai importanți antreprenori din România, acesta ar trebui să fie un act de pe la începutul anului 1990.