Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 102 - Angela Gheorghiu unlimited Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 102 - Angela Gheorghiu unlimited

Nr. 102 - Angela Gheorghiu unlimited
 • Când sămânța dă rod. Lecțiile Gabrielei Szabo

  Strategia personală  prin care Gabi Szabo a reușit să treacă de la sportul de performanță la succesul în viața de după retragere seamănă cu un principiu economic aplicat deseori de oamenii de afaceri.

 • Cel mai bun plan

  Nimic nu va opri planul îndrăzneț al lui Martin Winterkorn, Directorul Grupului Volkswagen, asupra industriei auto. Nici măcar economia în colaps a Europei.

 • Revanșa lui Kim Dotcom

  FBI și studiourile de film i-au executat ultima companie. Însă noul său start-up – care a adunat trei milioane de utilizatori în mai puțin de trei luni – nu va fi atât de ușor nimicit.

 • Măreața Margaret

  Împreună cu Ronald Reagan şi Papa Ioan Paul al II-lea, Margaret Thatcher a fost un titan al erei noastre şi, într-adevăr, al istoriei. Aceşti trei lideri au determinat căderea comunismului sovietic şi reînvierea libertăţii politice şi economice în jurul lumii. 

 • Pasiunea mea, afacerea. Și viceversa

  Sunt două dintre miile de cazuri de manageri de nivel mediu care visau cu ochii deschiși în anii de boom economic. Dar poveștile lor sunt cum nu se poate mai diferite. Le regăsiți exact așa cum mi le-au trimis pe mail.

 • GALERIE FOTO: Casa arhitecților

  Fosta casă a lui Ion Mincu, întemeietorul arhitecturii neoromânești, a fost la un pas să fie demolată, pentru a face loc unei clădiri de birouri. Coincidență sau nu, arhitecții au fost cei care au salvat-o.

 • Angela Gheorghiu: ,,Povestea”

  N-ai nevoie să citești prea mult despre Angela Gheorghiu sau să vorbești prea mult cu ea ca să-ți dai seama că trăiește în lux. Și aici nu mă refer la scenele pe care cântă, la onorariile pe care le primește, la valoarea brandului ei personal sau la alte bunuri materiale. În lumea operei, a fi tu însăți costă. E un lux. Colege de breaslă cu state vechi spuneau, după zeci de ani de carieră, că nu pot spune nu dirijorilor sau regizorilor, preferând să-și înece amarul în cabină, singure, printre lacrimi.

 • Banii și marfa cinematografiei românești

  Filmele românești și-au câștigat în ultimii ani recunoaşterea internaţională: premii, cronici și comentarii favorabile în presă, distincții și invitații la marile reuniuni mondiale. În țară, însă, „marfa” filmului românesc se produce în chinuri financiare și este consumată cu noduri în gât. Probabil de la prea mult „popcorn” (film) american. 

 • Vrei un loc de muncă? Gândește lateral!

  Am citit recent anunțul de angajare publicat de o agenție de publicitate, care căuta un „strategic planner”. După ce l-am citit de vreo trei ori, am încercat să-mi imaginez ce fel de om dorește agenția. (Nu-mi caut de muncă.) În criza asta a locurilor de muncă, mai ales în publicitate și media, orice anunț este o șansă. Dar cine are această șansă?