Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 99 - Stăpânii planetei Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 99 - Stăpânii planetei

Nr. 99 - Stăpânii planetei
 • Tranzacţii cu Facebook

  Comerțul prin intermediul Facebook ar putea trece de 35 miliarde de dolari până în anul 2015. Deși rezultatele de până acum nu confirmă ipoteza, un tânăr român afirmă că a găsit rețeta  succesului.

 • La mâna a doua

  Cum a devenit piaţa de autoturisme rulate un pol de interes pentru Rolf Rosendaal, germanul care conduce activitatea post-vânzare la Mercedes Benz România.

 • Cărţile de căpătâi ale unui startup

  Sunteţi la început de drum în afaceri? Aflaţi cum să faceţi faţă provocărilor din business fără a cheltui prea mulţi bani, cum să pledaţi în instanţă, cum să fiţi  creativi sau ce aţi putea învăţa de la liderii de ieri din zece dintre celele mai bune apariţii editoriale ale anului.

 • Staţi (ne)liniştiţi în 2013

  Suntem în 2013,și spre (ne)liniștea noastră, reglementarea internetului continuă. Asta pentru că sunt câteva chestiuni cheie care provoacă tensiuni între viziuni la nivel statal și global: libertatea de expresie online, protecția datelor, cybersecuritatea, respectiv monetizarea online-ului.

 • Leadership cu Alexandru cel Mare

  Alexandru al III-lea al Macedoniei a fost numit cel Mare ca urmare a cuceririi Persiei. În cele ce urmează vom vedea care au fost atuurile sale şi ce pot învăţa liderii din ziua de azi din geniul militar şi de lider al lui Alexandru.

 • Reţete în afaceri

  Tot mai multe femei se îndepărtează de imaginea convențională și își croiesc drum în lumea afacerilor. Medicii nu fac excepție.

 • Antreprenori fara secrete

  Au trecut 15 ani din momentul în care Felix Pătrăşcanu s-a alăturat fraţilor Mihai (Adrian şi Neculai), alături de care a pus bazele Fan Courier, cea mai mare companie de profil de pe piaţa locală. Astăzi, compania celor trei oameni de afaceri se îndreaptă spre afaceri de 60 de milioane de euro şi se reinventează constant. Care este secretul? 

 • Cel mai mare petrolist al lumii

  Chevron este neiubit de către investitori şi de către locuitorii zonei unde-şi are sediul. Nu contează: John Watson a construit o maşină de profit încărcată cu bani gheaţă, care este stabilizată pentru cea mai însemnată descoperire de petrol din istoria energiei.

 • Privire în detaliu

  Patru miliarde de persoane din lume au nevoie de ochelari de vedere. Dintre ei, mai puțin de jumătate poartă ochelari. Un francez încearcă să îi convingă pe români că sănătatea ochilor este la fel de importantă precum cea a inimii. 

 • Cine strigă mai tare la radio?

  Supermarketurile, companiile telecom, băncile, automobilele și retailul electrocasnic dețin jumătate din publicitatea care s-a consumat pe radio, în 2012. Cele mai „gălăgioase” au fost supermarketurile: 25% din piața reclamelor care ne-au spart timpanele!

 • Patru cu şi despre statul român

  „Cele mai intense experienţ e cu instituţ ii ale statului sunt cu administraţ iile fiscale sau diferitele direcţ ii publice.“

 • The rest is…tomorrow

  Moda românească a părăsit de multă vreme atelierele strâmte ale designerilor locali, în favoarea paginilor din Vogue, a podiumurilor de la Paris Fashion Week și a concept-store-urilor din toate marile capitale ale lumii. De curând, a cucerit fără drept de apel și Londra, printr-o expoziție inedită, aflată acum în vernisaj și la București.

 • Piaţa TV este pregătită să-şi numere morţii?

  Cred că a venit momentul ca piața TV din România să se restrângă. Numeric. Cred că este anul în care trebuie să dispară câteva televiziuni. Nu este o dorință personală. Piața de publicitate e săracă, foarte săracă!