Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 98 - 30 sub 30 Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 98 - 30 sub 30

Nr. 98 - 30 sub 30
 • 30 SUB 30 – Creativii care ,,umplu dreptunghiurile”- Echipa Griffon & Swans

  În ziua de azi, creativitatea înseamnă să poți umple cu viziunea ta unică un dreptunghi de fotografie, de ecran de computer, de caiet de desen ori de aparat de filmat. Câțiva tineri de succes o dovedesc din plin.

 • 30 sub 30: Fără preconcepții

  Facultatea de Arhitectură l-a ajutat să-și cultive și rafineze stilul. Astăzi, tânărul designer Mădălin Gheorghe (24 de ani) a descoperit nișa care i se potrivește și încearcă un business-hobby: Simplexio, o perspectivă diferită de cubismul anost al mobilierului contemporan. 

 • 30 sub 30: Proiectul Prispa

  Nu-l mai văzusem  pe Pierre Bortnowski (28 de ani), coordonatorul echipei care a construit PRISPA, proiect care a participat la concursul Solar Decathlon 2012 de la Madrid, calificându-se pe locul 9 din 20, din vara anului trecut.

 • 30 sub 30: Lecție de viață și branding

  De la secretară la partener cu drepturi depline în compania de consultanță BrandTailors, în doar cinci ani. Cum se construiește un brand personal la 27 de ani?

 • 30 sub 30: Royal Albert Dream

  În vara acestui an, Alexandra Dariescu (27 de ani) va deveni prima pianistă din România ce va concerta la Royal Albert Hall, acompaniată de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra.

 • 30 sub 30: Inovație în aviație

  A mers la 7 luni, citește de la 3 ani, iar în clasa întâi a făcut primul lui site. La 16 ani a avut primul job oficial, în România, iar la 19 ani lucrează în Germania, pentru giganți mondiali precum Apple sau Airbus.

 • 30 sub 30: Despre medicină, fără inhibiții

  A terminat medicina cu 10. La 22 de ani a fost declarat „Cel mai tânăr cercetător român”, iar la scurt timp - „Studentul Anului în Europa”. După un master și un doctorat la Oxford, Andrei Ilie(29 de ani)  este cercetător și le predă deja studenților din renumita universitate.

 • 30 sub 30: Luisa Georgiana Bâcă

  Luisa Georgiana Bâcă este studentă în anul șase în cadrul Facultăţii de Medicină şi colaborator  în laboratorul de cardiologie moleculară al profesorului Zoltán Arany de la Harvard Medical School din Boston.

 • 30 sub 30: În luptă cu autismul

  Sergiu Paşca a fost desemnat de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) studentul român al anului în lume în 2013 şi este unul dintre cei mai premiaţi cercetători români de peste hotare.

 • 30 sub 30: Pentru cei ce vor să ştie

  Curiozitatea a omorât pisica, dar un lucru e cert:  niciun om nu a avut de suferit până acum pentru că a vrut să știe mai multe. Un tânăr român a văzut chiar oportunitatea unui business în acest domeniu.

 • 30 sub 30: Spre America, via Bulgaria

  Un puști politehnist, pasionat de tehnologie, cu aplecare către antreprenoriat. Dar povestea lui Victor Popescu nu are nimic banal.

 • 30 sub 30: În ajutorul părinților

  După o serie de experiențe mai puțin favorabile în lumea afacerilor, un tânăr român se pare că a găsit lozul câștigător. Dar pentru asta a fost nevoie de creativitate, perseverență și capacitatea de a învăța din propriile greșeli.

 • 30 sub 30: În arena granzilor

  Când ai simțit ultima dată că îți place foarte mult jobul tău? Sau că, antreprenor fiind, respiri prin toți porii proiectul în care ești implicat?

 • 30 sub 30: Poarta către America

  Doi tineri sighişoreni au descoperit lumea aplicaţiilor mobile şi au ajuns să aibă 20 de angajaţi şi să lucreze în special pentru clienţi din Statele Unite.

 • 30 sub 30: Problemele sunt cool

  Au câștigat medalii la concursuri internaționale. Au lucrat la Google și Twitter. Au lucrat pe unele din cele mai interesante proiecte din programare. Dar nu asta e cel mai remarcabil la ei.

 • 30 sub 30: O fată din altă galaxie

  Aurora Simionescu (29 de ani) a fost aleasă de Agenția Spațială Nord-Americană, NASA, să deslușească tainele Universului. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, studiază, printre altele, roiurile de galaxii sau componența particulelor elementare din Univers. Totul, prin lentilele unora din cele mai avansate telescoape din lume.

 • 30 sub 30: Factorul X

  Nu e de-ajuns să fii foarte bun: dacă vrei să faci performanță, trebuie să ai și acel ceva greu de definit. Iar aici nici nu mai contează dacă e vorba despre medalii olimpice, profesorat sau o carieră în  muzică.

 • 30 sub 30: Hălăduiala programatorului

  După ce-ai devenit olimpic internațional la științe exacte, următoarea provocare e să alegi un (singur) drum: cercetare în marile universități ale lumii, un job la Facebook, Google sau Twitter, ori o carieră ca profesor pentru alți olimpici?

 • 30 sub 30: Business din mişcare

  După o „aventură„ de-o vară în America, prin Work & Travel, doi tineri sibieni au prins aripi şi au pornit un start-up. Astăzi, ţinta lor a devenit o felie din piaţa de fitness, estimată, anul trecut, la circa 30 milioane de euro.

 • 30 sub 30: Expertul

  În 2008, a terminat Facultatea de Agricultură din Iaşi, iar în 2011 îşi lua deja doctoratul în management şi marketing în agricultură. Astăzi, Codrin Paveliuc Olariu este consultant în politici agricole şi rurale în Belgia, după ce în 2012 a fost, pentru scurt timp, Consilier personal al Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia.

 • 30 sub 30: Cei care umplu dreptunghiurile

  În ziua de azi, creativitatea înseamnă să poţi umple cu viziunea ta unică un dreptunghi de fotografie, de ecran de computer, de caiet de desen ori de aparat de filmat. Nouă tineri de succes o dovedesc din plin.

 • 30 sub 30: Ultima frontieră

  Pentru Victor Maxim, antreprenoriatul, tehnologia şi voluntariatul sunt doar un fel de a-şi valorifica imaginaţia.

 • 30 sub 30: Povestea softului care vindecă

  Softul pe care l-a realizat împreună cu alţi trei colegi de facultate l-a făcut pe şeful Microsoft să exclame: „Excelent”!

 • 30 sub 30: Pe urmele lui Bill Gates

  Denis Todirică visează să deschidă o companie în Silicon Valley. Dar nu asta l-a adus pe lista 30 sub 30.

 • 30 sub 30: Cu taxele la zi

  Trei sibieni au vândut peste 17.000 de licenţe Smart Bill pentru tot atâtea firme, iar cei care emit lunar documente cu programul de facturare pe care tinerii l-au dezvoltat ar putea umple, fără mari probleme, un stadion de fotbal cu 40.000 de locuri. Planurile de viitor ale antreprenorilor ardeleni vizează lansarea produsului şi pe pieţele internaţionale.

 • 30 sub 30: Prieten cu Facebook şi Twitter

  Andrei Barabas a trecut de la eşec la succes într-un timp relativ scurt. Tânărul antreprenor a renunţat, pe rând, la două mici businessuri de nişă, iar după patru ani de trudit,în 2013,a primit o investiţie de la Eleven Accelerator Venture Fund din Bulgaria.

 • 30 sub 30, povestea lui Like și Share

  Povestea „30 sub 30” a început în urmă cu un an. Era una dintre primele ediții ale anului 2012 și, inspirați de ediția americană a revistei Forbes, am încercat să vedem dacă putem găsi și în România tineri inovatori, creativi, cu spirit antreprenorial. Adică aceia pentru care americanii au inventat cuvinte precum „disruptor” sau “game-changer”, care vor intra în curând și în vocabularul nostru.

 • 30 sub 30: Conexiunile potrivite

  Chiar fără a-şi propune neapărat acest lucru, o discuţie cu Ciprian Mardare şi Cristian Andreica te face să îi vezi ce cei doi co-fondatori ai Nexi.me drept cel mai bun instrument de marketing al companiei pe care o conduc.