Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 97 - Lecțiile unui bancher Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 97 - Lecțiile unui bancher

Nr. 97 - Lecțiile unui bancher
 • Cei cinci stâlpi ai panotajului

  Minute gratuite, prețuri imbatabile la cașcaval, adezivi minune, valuri de bere și credite bancare ușor de obținut. acestea au fost mesajele publicitare care s-au îngrămădit, anul trecut, pe panourile de pe străzi.

 • SmallBusiness: Antreprenori fără secrete – Maria Lucia Hohan

  Dicționarul Explicativ definește antreprenorulca „Persoană care conduce o antrepriză - Din fr. “entrepreneur”. În sensul modern al termenului, antreprenorul adoptă un comportament activ și acceptă deliberat riscuri financiare pentru a dezvolta proiecte noi. Sunt însă multe alte atribute care pot descrie un antreprenor bun.

 • Forbes SmallBusiness: Visul portughez

  A plecat dintr-un mic sătuc de lângă Reghin și a schimbat zece slujbe în Portugalia. Loránd Soares-Szász (31 de ani) a devenit speakerul anului 2012 în România.  Visul lui: să ajungă cel mai bun din Europa.

 • SmallBusiness: Lincoln despre leadership

  Într-o scenă din recent lansatul film „Lincoln“, Mary Todd îi spune soțului său: „Niciun alt om nu este mai iubit de popor decât tine. Nu pierde puterea pe care ți-o oferă acest lucru“.

 • Lecțiile unui bancher

  Americanii obișnuiau să spună că acronimul FIAT vine de la Fix It Again Tony, având în vedere că mașinile italienilor aveau nevoie să fie reparate mult prea des față de ale competitorilor. Închipuiți-vă că Tony nu este un mecanic italian, ci un bancher grec care repară de peste 25 de ani problemele băncilor
de prin toată lumea. 
Pe lista lui a ajuns acum România.

 • Afacerea Perpeton sau cine este “omul cu serverele”

  Otto Papp (31 de ani) și-a îndreptat atenția spre o nișă puțin explorată în România: serviciile de securitate a serverelor. Astăzi, visează cu ochii larg deschiși la America.

 • Factorul Miau în business sau cum a reușit o româncă să cucerească America printr-o afacere destinată… felinelor

  ,,Motanul încălțat” nu mai e la modă, se poartă motanul cu joben, bască sau beretă. Obligatoriu handmade! Aceasta a fost viziunea câștigătoare a unei românce cu imaginație, care și-a dus creațiile inedite tocmai la Hollywood.

 • Biblioteca 2.0

  Ce legătură există între Bill Gates, Internet şi bibliotecile publice din România? Programul Biblionet.

 • De ce crește prețul RCA

  Asigurările de răspundere civilă a autovehiculelor (RCA) reprezintă cea mai mare parte a volumului de polițe încheiate de societățile de profil, dar și cele mai puțin rentabile. Și totuși, nu acesta este motivul scumpirilor.

 • Cine este omul-orchestră la Festivalul „George Enescu”

  Mihai Constantinescu construiește de 23 de ani neîntrerupţi cel mai bun produs cultural al României la export: Festivalul Internaţional „George Enescu”. Nu construiește singur.  El este printre puținii manageri culturali din România cu viziune și care știe să parieze pe un viitor memorabil.