Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 95 - 13 pentru 2013 Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 95 - 13 pentru 2013

Nr. 95 - 13 pentru 2013
 • Mihai Marcu, un antreprenor înnăscut – 13 pentru 2013

  Mihai Marcu, președintele MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din România pare a fi un antreprenor înnăscut.   A fost taximetrist, a avut brutarii si a lucrat câțiva ani și în domeniul bancar, ajungând până la nivelul de vicepreședinte.

 • Familia Talpeș și piețele “exotice” – 13 pentru 2013

  Bitdefender, cel mai cunoscut produs software românesc, a reușit, ani la rând, să se lupte de la egal și chiar să depășească din punct de vedere al performanțelor branduri precum Norton, F-Secure sau Kaspersky. Dar sunt mult mai multe motive pentru a-i urmări cu atenție în acest an pe soții Florin și Măriuca Talpeș și echipa lor.

 • Cover 13 pentru 2013: Dragoș Bîlteanu, antreprenorul de top la numai 35 de ani

  Discretul Dragoș Bîlteanu este unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari de pe piața locală. Iar mișcările sale din ultimul an îl fac, cu siguranță, unul dintre antreprenorii care trebuie urmăriți cu atenție în acest an.

 • Gabriel Comănescu, partenerul rușilor – 13 pentru 2013

  Cel mai bogat om de afaceri de la malul mării caută, astăzi, noi contracte în Marea Nordului precum şi o consolidare a businessului pe piaţa rusească. Printre cei cu care face afaceri se numără gigantul rus Gazprom, compania turcă TPAO sau Melrose Resources din Anglia.

 • 13 pentru 2013: Gruia Stoica, transportatorul european

  Gruia Stoica se numără în acest moment, prin intermediul grupului său de firme Grampet, printre cei mai mari transportatori feroviari privați de marfă din Europa.

 • 13 pentru 2013: Raul Doicescu, constructorul de birouri

  Numele lui Raul Doicescu, proprietarul companiei Bog`Art este sinonim cu dezvoltarea segmentului de clădiri de birouri din Bucureşti. Charles de Gaulle Plaza, City Gate, Tower Center International, Cathedral Plaza, Willbrook Platinium – doar câteva dintre clădirile office construite de compania sa şi care au devenit, în timp, adevărate repere pentru Bucureşti.

 • Odiseea orologeră a lui Ulysse

  Este una dintre ultimele redute de haute-horlogerie care și-au păstrat independența în fața corporațiilor, stăpânind nișa inovațiilor spectaculoase. Am discutat cu CEO-ul ,,Ulysse Nardin” despre factorul ,,wow” în orologerie.

 • 13 pentru 2013: Iulian Dascălu și proiectele gigant

  Sunt industriași, antreprenori-manageri, comercianți, foarte bogați sau, dimpotrivă, abia au făcut primele tranzacții de anvergură din cariera lor. Sunt dușmani declarați ai băncilor sau au contractat credite de zeci și sute de milioane de euro. Iulian Dascălu, cunoscut pentru dezvoltarea centrelor comerciale Iulius Mall, se află printre cei 13 antreprenori pe care trebuie să îi urmărim în acest an pentru a înțelege cum va funcționa economia românească în următorii ani.

 • Televiziunile stau la coadă la ușile cabliștilor

  În această lună, CNA trebuie să stabilească lista televiziunilor care vor fi preluate de operatorii de cablu tv fără obligații financiare. dar sunt câteva mici „probleme” legislative ce pot complica viața cabliștilor și a stațiilor tv.

 • 13 pentru 2013: Frații Pavăl și extinderea strategică

  Sunt industriași, antreprenori-manageri, comercianți, foarte bogați sau, dimpotrivă, abia au făcut primele tranzacții de anvergură din cariera lor. Sunt dușmani declarați ai băncilor sau au contractat credite de zeci și sute de milioane de euro. Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman se numără printre cei 13 antreprenori pe care trebuie să îi urmărim în acest an pentru a înțelege cum va funcționa economia românească în următorii ani.

 • 13 pentru 2013: Dan Șucu, antreprenorul „per se”

  Dacă ar exista un antreprenor „per se“ în România, atunci probabil că acesta ar trebui să fie Dan Șucu.    Omul care a pus bazele celui mai mare comerciant de mobilier din România, Mobexpert, ale cărui produse se regăsesc, mai mult ca sigur, în oricare apartament al clasei medii românești, a trecut în cei aproape 20 de ani de antreprenoriat (Mobexpert a fost creată în 1993) de la agonie la extaz și viceversa.

 • Cover story: 13 pentru 2013 – Ovidiu Șandor

  Sunt industriași, antreprenori-manageri, comercianți, foarte bogați sau, dimpotrivă, abia au făcut primele tranzacții de anvergură din cariera lor. Sunt dușmani declarați ai băncilor sau au contractat credite de zeci și sute de milioane de euro. Ovidiu Șandor este unui dintre cei 13 antreprenori pe care trebuie să îi urmărim în acest an pentru a înțelege cum va funcționa economia românească în următorii ani.

 • Cover Story: 13 pentru 2013

  Sunt industriași, antreprenori-manageri, comercianți, foarte bogați sau, dimpotrivă, abia au făcut primele tranzacții de anvergură din cariera lor. Sunt dușmani declarați ai băncilor sau au contractat credite de zeci și sute de milioane de euro. Sunt cei 13 antreprenori pe care trebuie să îi urmărim în acest an pentru a înțelege cum va funcționa economia românească în următorii ani.