Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nr. 93 - Inventator în serie Archives - Forbes.ro
Cautare

Nr. 93 - Inventator în serie

Nr. 93 - Inventator în serie
 • În afara șabloanelor

  Industria luxului pare să fi trecut de șocurile crizei și caută noi oportunități de dezvoltare. Pentru a face următorul pas către viitor, trebuie să se uite mai întâi spre trecut.

 • Pe locul şoferului

  Puternic, exact şi un pic sălbatic, Wolfgang Dürheimer a condus schimbările de direcţie la Porsche şi Bentley. Acum, el este un star în ascensiune la Volkswagen.

 • Conversaţii întârziate

  Un tânăr român demonstrează că în spatele poveştilor de succes sunt sute de ore de muncă, pasiune şi puţin noroc.

 • Mașinile, miliardarii şi războaiele lor

  Viitorul maşinilor electrice se află în mâinile a doi miliardari, Elon Musk şi Idan Ofer, şi al bătăliei lor, desfăşurate pe principiul „învingătorul ia totul”, în legătură cu modul de încărcare a maşinilor electrice. China şi Warren Buffett sunt gata să aleagă câştigătorul.

 • Pe val chiar și în criză

  Peter Strydom are în grijă peste 500.000 întreprinzători privaţi în cele 29 de ţări europene în care activează grupul Amway. Cum vede el viitorul filialei românești?

 • Cover story: Cercetarea românească, la limita subzistenței

  Salariul unui profesor universitar din România abia se apropie de 1.000 de euro, în timp ce unui tânăr absolvent i se oferă în străinătate o bursă mai mare de atât doar pentru a urma Masterul sau Doctoratul. De aici, restul e statistică!

 • Cover story: Mircea Tudor, inventator în serie

  Celebritatea nu i-a luat minţile. Dimpotrivă, l-a făcut să vrea mai mult. După trei ani de cercetare, Mircea Tudor poate în sfârşit să vorbească despre o invenţie unică la nivel mondial: primul scaner de avioane din lume.