Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Reglementatorii întârzie preluarea Monsanto de către Bayer, într-o tranzacție de 66 de miliarde de dolari - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Plasamente |
|

Reglementatorii întârzie preluarea Monsanto de către Bayer, într-o tranzacție de 66 de miliarde de dolari

Bayer AG a semnalat că tranzacția de 66 de miliarde de dolari prin care va prelua Monsanto ar putea fi întârziată, deoarece autoritățile de reglementare pun presiune să le furnizeze mai multe informații, dar a reiterat că plănuiește să finalizeze tranzacția până la sfârșitul anului, scrie Bloomberg.
Bayer

Producătorul de medicamente german va încerca să obțină numai aprobările de la autoritățile de reglementare din Uniunea Europeană, în trimestrul următor, deoarece doar acestea au solicitat mai multe informații, a declarat Werner Baumann, CEO-ul companiei.

Perioada de timp țintă era primul trimestru.

Compania a răspuns deja la o a doua solicitare primită de la Departamentul de Justiție al Statelor Unite ale Americii.

Acțiunile Bayer au scăzut cu 3,9%, pe fondul îngrijorărilor cu privire la un eșec. Compania germană își propune să realizeze cea mai mare și cu cel mai ridicat grad de transformare tranzacție din istoria sa de 152 de ani, în acest an, prin încercarea de a contopi propriile afaceri cu pesticide cu cele de semințe și ierbicide ale Monsanto. De asemenea, compania trebuie să refinanțeze o mare parte dintr-un împrumut 57 de miliarde de dolari.

Reprezentanții Bayer au mai spus că au depus documentația astfel încât să câștige aprobarea pentru tranzacția Monsanto din partea Comisiei pentru Investițiile Străine din America.

Bayer va plăti pentru Monsanto prin emiterea de obligațiuni și printr-o ofertă de drepturi planificate care cel mai probabil va fi realizată în a doua jumătate a anului, potrivit lui Johannes Dietsch, directorul financiar al companiei. Încasările din reducerea participației în Covestro, unitatea sa cu operațiuni în domeniul plasticului, ar putea ajuta la plata datoriei, a mai spus cel din urmă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii