Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Rapperul 50 Cent, în faliment - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Uncategorized |
|

Rapperul 50 Cent, în faliment

Rapperul american 50 Cent, aflat pe locul 4 în topul celor mai bine plătiți rapperi, a cerut intrarea sub protecţia legii falimentului din SUA, după ce a fost pus să plătească plătească despăgubiri de 5 milioane de dolari unei femei.
50 cent

50 Cent, pe numele său real Curtis James Jackson III, a fost găsit vinovat în cazul “sex tape”, în care este acuzat că a pus online o înregistrare video cu conţinut sexual explicit, în care apărea  Lavonia Leviston, soția unuia dintre rivalii săi Rick Ross, fără consimţământul acesteia.

Pentru a scăpa de plata amenzii rapperul a cerut intrarea sub protecţia legii falimentului.

Vezi aici topul celor mai bine plătiți rapperi

50 Cent are o avere estimată de Forbes la 155 milioane de dolari. Cea mai mare parte a averii a fost câștigată în urma vânzării companiei Vitaminwater, pentru care a încasat 100 de milioane de dolari, în 2007.

El speră să reușească să repete această experiență cu vânzarea participațiilor pe care le deține în cadrul unor investiții mai recente precum SMS headphones, Effen vodka și Frigo underwear.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 40 de ani, a devenit cunoscut în 2003, odată cu lansarea primului său album „Get Rich or Die Tryin'”, care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea. De asemenea, el a jucat în roluri principale în filme precum „Totul pentru bani” sau „Ţinutul gheţurilor”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii