Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Raluca Maria Țîncu este noul inspector general antifraudă al DGAF - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Lideri |
|

Raluca Maria Țîncu este noul inspector general antifraudă al DGAF

Raluca Maria Țîncu a fost numită în funcția publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în urma deciziei prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr. 0429, din data de 9 iunie 2017.

Ea a avut atribuții de coordonare a activităților de de soluționare a contestațiilor, din funcţia de director general adjunct în cadrul Direcției generale de soluționare a contestațiilor. De asemenea, ea a coordonat activitatea de inspecție fiscală la nivel național, între anii 1999-2010, din poziția de consilier superior din cadrul Direcției generale coordonare inspecție fiscală.

Țîncu este licențiată în Drept, absolvind Facultatea de Drept la Universitatea din Craiova, și deține o diplomă de licență în domeniul finanțe-bănci emisă de Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Finanțe și Bănci.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii