Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Radu Timiș „a scos” E-urile din produsele Cris-Tim, în urma unei investiții de circa 7 milioane de euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bunuri de consum |
|

Radu Timiș „a scos” E-urile din produsele Cris-Tim, în urma unei investiții de circa 7 milioane de euro

Radu Timiș, fondatorul și proprietarul grupului Cris-Tim, a anunțat lansarea pe piață a primelor produse fără E-uri produse de companiile din grup. În proiectul “Eticheta curată”, omul de afaceri a investit circa șapte milioane de euro, direcționați spre achiziția de utilaje, procesare, ambalare și logistică.
rsz_radu_timis_presedinte

Suma depășește media de cinci milioane de euro pe care grupul o alocă anual investițiilor în tehnologie, ambalare și logistică.

Astfel, tehnologiile nou-introduse și inovațiile din fabricile Cris-Tim, au creat mezeluri fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, coloranți sintetici sau monoglutamat de sodiu adăugat, potrivit reprezentanților companiei românești. Consumatorii pot recunoaște produsele noi prin Eticheta Curată, marcată pe ambalaj.

“(…) Cu această inovație majoră pe care Cris-Tim o aduce pe farfuriile românilor, vrem să le demonstrăm că ce e bun și gustos poate fi și sănătos. Știm că pare de necrezut, dar produsele cu Etichetă Curată sunt rezultatul unui efort de cercetare și investiție în procesul de producție și la nivel de rețetă, tocmai pentru a oferi același gust savuros, fără nicio grijă pentru sănătatea consumatorilor”, a declarat șeful Cris-Tim.

Citește și: Agenția de turism a lui Dragoș Anastasiu a încheiat o asigurare împotriva insolvenței cu o valoare triplă față de cea obligatorie

Anul trecut grupul Cris-Tim a obținut afaceri de 124 milioane euro, iar pentru 2017 este estimat un avans de cel puțin 20%.

Grupul Cris-Tim este format din mai multe companii, precum Recunoștința Prodcom Impex SRL, care administrează fabrica de mezeluri de la Filipeștii de Pădure, Cris-Tim2Prodcom, Eco-Ferm și Impex Cristim.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii