Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Primul episod din „UMBRE II” va avea avanpremiera la TIFF - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Primul episod din „UMBRE II” va avea avanpremiera la TIFF

Primul episod al serialului „Umbre”, produs în întregime în România de HBO Europe, va avea avanpremiera pe 8 iunie, la Cluj-Napoca, la Festivalul Internațional de Film Transilvania, sala Florin Piersic, de la ora 20:30, informează Media Expres.
UMBRE 2

Cel de-al doilea sezon este scris de scenaristul și regizorul Bogdan Mirică, câștigător al premiilor FIPRESCI și Gopo pentru lungmetrajul său de debut, „Câini”.

Regia celor șase episoade ale sezonului al doilea este semnată de Bogdan Mirică și Igor Cobileanski. Actorul Șerban Pavlu joacă în rolul principal, Relu Oncescu.

La vizionarea primului episod în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania vor fi prezenți regizorii Bogdan Mirică și Igor Cobileanski, producătorii HBO și Multi Media Est, precum și o parte din actorii serialului, Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Sergiu Costache, Doru Ana, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Silvana Mihai.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE – NAȚIONAL – MAI 2017

Producătorul executiv al serialului „Umbre” este Wayne Henry, iar producători sunt Alina David, HBO și Dragoș Vîlcu, Multi Media Est. Steve Mathews și Antony Root sunt producători executivi din partea HBO Europe.

Sezonul al doilea va avea premiera în această toamnă în cele 19 țări care fac parte din HBO Europe.

Primul sezon al serialului UMBRE, care a avut premiera în decembrie 2014, s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România.

Serialul este bazat pe scenariul „Small Time Gangster”, creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii