Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Premierul Sorin Grindeanu nu demisionează - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Premierul Sorin Grindeanu nu demisionează

Toți miniștrii social-democrați și-au prezentat demisiile înainte de reuniunea de ieri a Comitetului Executiv Național al PSD, a anunțat miercuri seara, la finalul reuniunii, președintele social-democraților, Liviu Dragnea, informează AGERPRES.
grindeanu

Liviu Dragnea, președintele PSD: „Toți membri PSD din Guvern și-au prezentat demisiile înainte de CExN și nu vorbim de celebrele demisii în alb, cu o singură excepție, ministrul Comunicațiilor, care a trimis-o prin mail. Al doilea lucru de care am luat act este anunțul premierului că-și va prezenta demisia”.

Liviu Dragnea a spus că PSD, alături de ALDE, este pregătit să formeze un nou Guvern. El a suținut că, potrivit analizei activității Guvernului, direcția este bună, dar că unii miniștri nu au luat în serios programul de guvernare.

La rândul său, Sorin Grindeanu a anunțat aseară că nu-și va da demisia. El a precizat că va face acest lucru după ce președintele Klaus Iohannis va numi un premier de la PSD.

Sorin Grindeanu: „Am obligația să mă comport responsabil față de România și față de partidul din care fac parte. Să știți că acest Guvern este Guvernul României, nu este Guvernul CEx-ului și cred că toți trebuie să ne simțim responsabili de acest lucru și eu mă simt responsabil. Îmi voi da demisia și repet ce am spus în CEx: atunci când președintele Iohannis, după consultări cu partidele, va numi un premier de la PSD.

VEZI TOPUL AGENȚIILOR DE PR DIN ROMÂNIA – ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii